Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Само заради Мурињо сакам да изгубат Реал. Не ги почитувам одкога го манаа Дел Боске иако редовно им освојуваше титули. Дојде Перез и ...со пари ниШто не иде јбг. А Барселона имаат фудбалска филозофија што се надевам некогаш ке биде усвоена од моине Ливепрул. Како и да е, само добар фудбал да глеаме вечер моја желба 6-5 да заврши со автогол на Кики во 93 минута.

Само заради Мурињо сакам да изгубат Реал. Не ги почитувам одкога го манаа Дел Боске иако редовно им освојуваше титули. Дојде Перез и ...со пари ниШто не иде јбг. А Барселона имаат фудбалска филозофија што се надевам некогаш ке биде усвоена од моине Ливепрул. Како и да е, само добар фудбал да глеаме вечер моја желба 6-5 да заврши со автогол на Кики во 93 минута.

:pos::pos: ajde uste malce,u pm ne se ceka vise,godini mi stanaa ovie casovi.BARCAAAAAA ajde ebi gi madridskite pederi

Ајдееее уште само саат и пол :):)

Да бидам реален многу ја мразам утакмицава ... премногу се крева фама и како би уживал во едно досадно 0-0 колку да се заќути цела јавност!

Доколку би бирал тоа би биле прскалките на Ноу Камп ...

Да бидам реален многу ја мразам утакмицава ... премногу се крева фама и како би уживал во едно досадно 0-0 колку да се заќути цела јавност!

Доколку би бирал тоа би биле прскалките на Ноу Камп ...

Едноставно НАЈГОЛЕМО дерби у свет. Како што гледаш, многу неутрални фанови уживаат во утакмицава, најгледано дерби. Па сега се дигало фама, ќе се дига нормално, не се дига за џабе ваљда. И 0-0 да биде, у секој случај неможе да биде досадна утакмица.
А можете да замислите како ни е на нас, фановите на овие два клуба :)

А да мавнете по едно деметринче да не колабира некој од вас? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom