Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
И конечно во водство :):)
Е кога еднаш ќе го земем водствово така лесно не го даваме :)

Не е битно водството на форумов, битен е резултатот во понеделник ICEBOY:)

Аааа ќе биде јако сега.. не се знае баш дали Барса ќе тепа има шанси и Реал мали, но сепак има :vozbud:

Ако има некој да напише нешто паметно во врска со темата, слободно нека го направи тоа, ако нема, нека лечи комплекси на друго место. НЕ ЈА УСЕРУВАЈТЕ ТЕМАВА!

Ајдее почнаа и со водство на гласови -.-

21 страна исполнета со глупости :tv:
За да не бидам оф топик морав и јас да пишам глупост :kez:

mundodeportivo_75014.jpg

INTERVIEW WITH XAVI
Winning against Madrid is like an orgasm
I would rather have dinner with Mourinho than Ronaldo. He has more to tell about football.”
I would sign Iker and Xabi Alonso from Madrid, but just to enlarge the squad. Their level is not as good as our player’s

:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
http://www.totalbarca.com/#ixzz16ErSST3F

el-clasico.jpg

ЗАБАВАТА МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ! :vozbud:

sky sport 3,ide sea mecot Barca-Real od 2008/2009 koj zavrsi 2-0 :) emisija posvetena na poslednite 4 megusebni dueli

Народе не се расправајте за глупости..знам дека ве фаќа еуфорија пред дербито како фанови на двата тима(и мене ме фаќа кога играме против Милан знам како е) но мислам претерано е и премногу недораснато е да се пишат постови како едната екипа ќе ја загзи другата или па била класа над нејзе..мислам апсурдно е такво нешто да пишите или не се разбирате воопшто од фудбал....како што напишаа горе Ајсбој и Иосоно овие две екипи се најквалитетни екипи во светот и моментално двата тима се во страшна форма и постигнуваат голови како од шега..тоа пред се ќе биди епски натпревар можеби еден од најдобрите..можеби нема да биди исполнет со голови, но на теренот ќе има вистинска војна и тоа мора да се види....

Добро а што мислите вие со тоа што Барселона освои Примера последните 2 години е подобра од Реал Мадрид и ги става во сенка сите титули?
Да ве потсетам Реал има 11 титули повеќе од вашата најдобра Барселона и тешко да го стигне на Реал Мадрид со титули додека сте живи вие фановите на форумов со оглед на тоа што оваа година титулата во Шпанија припаѓа на Реал Мадрид стануват 12 титули повеќе.

А знам дека некој ќе се јави и ќе каже остај историјата гледај сега а питај го кога последен пат изгуби Реал oваа година поима нема...
Наградно прашање пред колку време беше последниот пораз на Реал?? Не ми текнува мене најозбилно... :) :)
Tука сме да те потсетиме.

ete me poslusaa :)
sampioni sampioni sampioni,pred vas sme :)
:baeh:

Господ да чува и да брани.Овој ја мислам дека попаметно нешто не може да напише.
Како и да е,тешки ситуации.Се занимаваат кој е во водство на анкетава..свашта еј.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom