Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле пак ти, ти реков да си легнуваш порано! :tv:

Не ме остава мајка ти :tv:

--- надополнето ---

А по покољот, т.е. по понеделник, вие тука ке кажувате како судиите се педери и многу пенали има досудено за Реал сезонава... :D

И педерски работи со ласери на Роналдо, многу ниски потези се...:)

Колку за инфо, вие више недела унапред се жалите на судиите. =]

Ако муабетот ти е дека во време на Франко бевме многу јаки, немој да мислиш така. Откако Франко замина, Барса чекаше две децении за трофеј. Така да, не држи тоа :)

Ти си за Барса, јас за Реал. Не би било во ред ако се согласуваш со мене на тема „Ел Класико“. Тоа е дербито. Тоа е фудбалот шпански.
Нека победи подобриот. А тоа е Реал од МАдрид, наравно :)

Отиде во ЧДА темава :)

Не. Да ми беа, не ќе дискутирав со тебе во моментов.

Успат, се до големиот дебакл на Каталонците на својот терен, се одјавувам од темава :)

Ваљда ...

Добро а што мислите вие со тоа што Барселона освои Примера последните 2 години е подобра од Реал Мадрид и ги става во сенка сите титули?
Да ве потсетам Реал има 11 титули повеќе од вашата најдобра Барселона и тешко да го стигне на Реал Мадрид со титули додека сте живи вие фановите на форумов со оглед на тоа што оваа година титулата во Шпанија припаѓа на Реал Мадрид стануват 12 титули повеќе.

А знам дека некој ќе се јави и ќе каже остај историјата гледај сега а питај го кога последен пат изгуби Реал oваа година поима нема...
Наградно прашање пред колку време беше последниот пораз на Реал?? Не ми текнува мене најозбилно... :) :)

Стварно ...

За да не оди ... побрзо ... пишете „Меси најбољЕ“ ...

Или ќе пишеме Барса е најдобра зашто е Барза :vozbud:

Нема потреба да се мачиме ние да смислуваме, имаме тука такви членови како тебе кои ќе изнесат еден куп конструктивни причини и факти зошто Реал ќе победи во понеделник. :)

Не. Да ми беа, не ќе дискутирав со тебе во моментов.

Успат, се до големиот дебакл на Каталонците на својот терен, се одјавувам од темава :)

Ваљда ...
Куртул.....еден паметњакович мањак.
Ваљда ќе тргне дискусијава на 3-4 повисоки нивоа:tv:

@SrRulz
Значи никој не рече дека Барса е севкупно подобра од Реал. Тие 11 титули се тешко достижни ама се сепак достижни. Незнаеме што не чека понатаму, гледаш што се случува со Ливерпул? Најтрофејни беа а 17 години неможат титулата да ја помирисаат.
Значи зборуваме дека во последниве две години Барса беа подобри. Е сега незнам дали е тоа поради Меси, Пеп или поради тоа шо имавте тапа тренери.
И чисто информативно кој ти кажа дека годинава Реал ја освојува Ла Лига???

Држи другар.Да не беше Франко,наместо 9 титули во ЛШ ќе имавте 3.Да не беше Франко,сигурно едно 10 титули во Ла Лига ќе имавте помалку(не знам точно не ме фаќај за збор,ако има потреба ке зирниме и вики).Во Кралскиот куп сте далеку послаби од нас.Да не беше Франко ќе бевте тоа што всушност одсекогаш сте т.е просечен клуб,но тогаш немаше нон стоп да постирате колку титули сте освојале и воопшто да кажувате дека сте најдобри.Поз

Франко е крив што имате грандиозни тип на делузии.

Ееееее да не беше Франко...можда и ќе го имавте приматот најдобри за 20ти век :)

Ама Франко е крив, Франко педеер уааа :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom