B
Beck's
Гостин
Тоа ти е брат, коа му објаснуваш на дрво![]()
ne pocni so navredi mrsulko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ти е брат, коа му објаснуваш на дрво![]()
Уште еден фан на Губентусис - Изгубените пички...уште ли имате надеж дека ќе освоите нешто?!:pos2:Abe vie navivaci na Real ili se pravite ili navisitna ste tolku glupi pa da veruvate deka vasiot tim ke pobedi![]()
ne pocni so navredi mrsulko
На ваков пост веќе можам да ти реплицирам, си навел нешто статистика, си ставил мислење, има некои аргументи и може да правиме муабет. А не таму поезии ми пишуваш за снегот лански, ја знам дека сте во навивачки занес пред дербито ама кочете малцеIo sono ostaj go Mou,go napraivte go bozem on ke vleze na teren i ke si dava het trik.Ovoj mec e poveke od taktikite na Mourinho,negoviot bilans protiv nas 3 pobedi,2 nereseni i 5 izgubeni.vaka velat statistikite,a tie se vo nasa polza
Ne navivaam za Barca ama treba da se gleda realnosta a toa e deka Barcelona e nekolku klasi nad vas :smir:^^^Ти па јубе многу самоуверен дека барса ќе победи.......нешто не штима овде :raz:
Ne navivaam za Barca ama treba da se gleda realnosta a toa e deka Barcelona e nekolku klasi nad vas :smir:

Ne navivaam za Barca ama treba da se gleda realnosta a toa e deka Barcelona e nekolku klasi nad vas :smir:
На ваков пост веќе можам да ти реплицирам, си навел нешто статистика, си ставил мислење, има некои аргументи и може да правиме муабет. А не таму поезии ми пишуваш за снегот лански, ја знам дека сте во навивачки занес пред дербито ама кочете малце![]()
Мурињо од Реал направи здрава екипа, каква што беше порано под водство на Дел Боске на пример. Без разлика за кого навива, човек треба да е слеп за да не го види и да не го признае тоа. Реал и Барселона (по било кој редослед) се најдобрите екипи на светот моментално, па нормален е секаков резултат.
Мурињо не е семоќен и повремено губи натпревари, тоа е јасно и нормално е. Тоа што Барселона се фали со позитивна статистика со Мурињо е исто така во ред, ама сметајте и на тоа дека и тренерот со текот на годините созрева и станува се подобар и подобар. На пример, кога Мурињо дојде во Интер, му требаше една година да ги среди работите, за во следната да биде она вистинското. Очекував така да биде и со Реал, но колку што гледам, Мурињо веднаш го крена Реал на нозе.
Значи, се си стои и никој не вика дека Реал ќе дојде на Камп Ноу и ќе ја растури Барса, ама пак нема ни аргументи и за спротивното. Да го споредуваш ланскиот Реал со овој е сулудо, благо речено, тоа е големо непознавање на фудбалот. И не е воопшто важно колку исти играчи имал Реал лани, и Интер ги има истите од лани па гледај што се случува.
Мурињо е пола екипа, ако не и повеќе...
Vaka sea,Real i koga bi najmizeren se naogal vo 1-2 mesto.Toa e zaradi ociglednata slaba konkurencija prisutna vo Spanija..Vikas deka glupo e da praat sporedbi so segasniot i lanskiot Real,epa druze i lani Real bese tuka kaj sto e denes,zaradi toa sto go kazav na pocetok,a ne zaradi Mou.
Razlikata vo nivnata igra od drugite sezoni spored mene ne e kaj trenerot nego kaj Ozil.Napravija fantsticna odluka so donesuvanjeto na ovoj igrac,svedoci sme na eden nov a mozda i podobar Guti,nesto sto mu nedostasuvase na Real poslednite godini.
Drugo Real seuste ne igral nekoj poseriozen natprevar vo ligata(so A.Madrid ne go zeam ko seriozen posto pacienti im se)...Sevilla,A.Bilbao,Villareal,Valencija i normalno Barca...znaci da ne ve laze nivniot dosegasen skor.Cek da pominat ovie natprevari pa onda ke vidime sto toa promenil Mou kaj niv
Drugo Real seuste ne igral nekoj poseriozen natprevar vo ligata(so A.Madrid ne go zeam ko seriozen posto pacienti im se)...Sevilla,A.Bilbao,Villareal,Valencija i normalno Barca...znaci da ne ve laze nivniot dosegasen skor.Cek da pominat ovie natprevari pa onda ke vidime sto toa promenil Mou kaj niv
ke umre propustajki priliki da ja pobedi Barca na Camp Nou!