- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Ништо од Бенз момци, немој да се попалил некој пред време.
Дајбоже, да не оди нали!Не оди никаде.
Си го сечам ако оди.
Arsenal and Tottenham Hotspur are the two clubs that are keen to sign him, and have already tabled an offer for Falcao,”
Tvoja li e kolku fanovi na arsenal ima vo makedonija ? ?Здраво.Се регистрирав пред неколку дена.Имам своја фб страна за Арсенал со 2700 членови,а и веб страна,но не е битно.Сакам со вас да ги споделам речениците во кои ќе ви кажам како сум ги прослаувал/тагувал тажните и среќните моменти на наш Арсенал.Финале со Барселона во Л.ш-голот на Кембел,срцето ми застана,почнав да трчам,да беснеам,се дерев ко ретарда.Едноставно бев мн среќен.Голот на Белети за 1-1,срцето ми застана,за момент се стопив,почнав да се нервирам,но чекав да видам и навивав со сето срце за Арсенал да постигнат гол,а да не примат.Голот на Ето-едноставно не ми се веруваше,почнав да плачам и да мавам во ѕидот,несакав да гледам повеќе и само дремев пред тв.ТОГАШ БЕВМЕ НАВИСТИНА БЛИСКУ.Потоа на неодамнешното финале со Бирмингам,тогаш просто не ми се веруваше дека губиме од таква екипа,особено бидејќи тој момент го чекавме толку долго,продолжив да навивам,кога РВП даде гол си реков тооооооо,наш е трофејот,кога видов дека се повреди,срцето ми застана,за момент помислив дека е нешто мн сериозно,но ете небеше.И кога мислев дека ќе се игра продолжение,ние примивме таков безвеза гол,почнав се да пцујам,просто неможев да верувам.НО ТОА Е ДРУГАРИ,НИЕ НЕМАМЕ СРЕЌА.КАКО И ДА Е НЕ Е СЕ ДО СРЕЌАТА,НИ ФАЛАТ И ИГРАЧИ КАКО АНРИ,БЕРКАМП,ВРАЈТ,ВИЕРА,АДАМС,КИОН...
A kolku zvezdi ima na neboto?Tvoja li e kolku fanovi na arsenal ima vo makedonija ? ?
Ne citam aj kazi mi te molam kade pisuva deka taka se vika ako si tolku pameten ?? ? ??A kolku zvezdi ima na neboto?
Pa normalno deka e negova ne citas?
...за 2-1 :wink:Здраво.Се регистрирав пред неколку дена.Имам своја фб страна за Арсенал со 2700 членови,а и веб страна,но не е битно.Сакам со вас да ги споделам речениците во кои ќе ви кажам како сум ги прослаувал/тагувал тажните и среќните моменти на наш Арсенал.Финале со Барселона во Л.ш-голот на Кембел,срцето ми застана,почнав да трчам,да беснеам,се дерев ко ретарда.Едноставно бев мн среќен.Голот на Белети за 1-1,срцето ми застана,за момент се стопив,почнав да се нервирам,но чекав да видам и навивав со сето срце за Арсенал да постигнат гол,а да не примат.Голот на Ето-едноставно не ми се веруваше,почнав да плачам и да мавам во ѕидот,несакав да гледам повеќе и само дремев пред тв.ТОГАШ БЕВМЕ НАВИСТИНА БЛИСКУ.Потоа на неодамнешното финале со Бирмингам,тогаш просто не ми се веруваше дека губиме од таква екипа,особено бидејќи тој момент го чекавме толку долго,продолжив да навивам,кога РВП даде гол си реков тооооооо,наш е трофејот,кога видов дека се повреди,срцето ми застана,за момент помислив дека е нешто мн сериозно,но ете небеше.И кога мислев дека ќе се игра продолжение,ние примивме таков безвеза гол,почнав се да пцујам,просто неможев да верувам.НО ТОА Е ДРУГАРИ,НИЕ НЕМАМЕ СРЕЌА.КАКО И ДА Е НЕ Е СЕ ДО СРЕЌАТА,НИ ФАЛАТ И ИГРАЧИ КАКО АНРИ,БЕРКАМП,ВРАЈТ,ВИЕРА,АДАМС,КИОН...