Фан Клуб: Арсенал

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.809
Поени од реакции
21.556
леле ја играв во кладилница 1 омг што е ова бе !!!!!!

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Недосуден пенал, и статива сега ќе беше 2-2 неаме среќа...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Недосуден пенал, и статива сега ќе беше 2-2 неаме среќа...
Еј само ова го нејкам немавме среќа незнам шо , судиите се криви,тра ла ла.Ние сме криви за овој резултат и то.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
ВИЛШИР!!!
ДАЈ МУ ЈА КАПИТЕНСКАТА НА ДЕЧКОТО, СИТЕ ДРУГИ СО ИСКЛУЧОК НА РВП и ВЕРМАЕЛЕН!
FUCK OFF!!!!!!

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Еј само ова го нејкам немавме среќа незнам шо , судиите се криви,тра ла ла.Ние сме криви за овој резултат и то.
Значи не викам ја дека играме ногу јако а неаме среќа, нашата игра нема врска факт е тоа, како што е факт и дека ако досудеше пенал и ако погодеше стативата ќе беше 2-2, ја не обвинувам ни судии ни ништо... двата гола шо ги примавме си беа наши смешни почетнички грешки тоа е...

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Нее дечки.Мора измени на лето.Ако ги нема и догодина ќе сме си вака со прст у уста.

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Ти отидоа парите тоа е :)
исто и јас жими се ако не потроши некој денар венгер летово ке се откажам од арсенал јас со кладилнициве повеке пари од венгер трошам маме му ебам ова е најголема срамота што ни се случува во последниве 5 години и после нарси не сакал да го продолжи договорот па нормално и коа видов дека скилачи игра знаев дека ке се деси нешто лошо

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Сите за рака да се фатат и да се фрлат во некоја река.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Почетнички грешки, срамота....Скилачи со кого сакаш стави го одбрана дрво е чоекот....Разочаран сум од Гибс, ич не е аграсивен, му еба дете тој од Атон Вила.....Ајде се се, али ЗОШТОООООООООООООО само со Ван Перси, аман веќе што к/р се заљубил во таа тактика А.В. врска неам, никакви резултати не носи....Само ја тинтлаат безвеза без никаква идеја и завршница....Ако не го извади Аршавин да го тури Шамак или Бентнер, сите што ја туриле 1 у кладилница нека кинат ливче, џабе......Со Бетнер или Шамак ќе биде подобро....Се надевам ќе ја свртиме второ полувреме утакмицава во наша полза.

Член од
2 август 2009
Мислења
975
Поени од реакции
380
е ако завршиме 4 немој некој да рекол дека сме тим 6 години што немаме титула не е ништо туку што неможеме да бидеме ни 2 место :kesa::lut:

Kajgana Shop

На врв Bottom