Фан Клуб: Арсенал

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Не сум навивач ни за Арсенал,ни за Барселона.Од неутрална гледна страна да кажам нешо:

Значи имавте проблем при исфрлувањето на топката,се губеа едноставно.Прашање на време беше кога една од топките ќе ја пројде одбраната и ќе примите гол.Со кој памет Венгер игра одбрана(а никад до сеа нема играно) и тоа со Барселона,ма дај ти се молам.За црвениот картон за Ван Перси,требаше да го добие уште при првиот пат кога беше опоменат за жолт,така да не се бунете уопште за таа работа.А онаа бандерана бентнер нека си го свирне вечерва,ме изнервира до даска,баш си мислев ќе испаднат овие идиотиве од лига на шампиони кога тој неможе да смести чиста топка во гол.Памет за друг пат,Венгер више никад да не игра одбрана,едноставно не ве бива за тоа.Имате супер тимче и многу ми е жал што испаднавте,сепак големи честитки од мене.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе што да пишам

глупо ми е да барам грешки во судијата но сепак заеба работа во некои одлуки кој можеби беа влијателни. Да добиеше жолт абидал Ван Перси немаше да биде толку нервозен и немаше да направи таква глупост. Сепак Алвез изглуми мислиш бокс му мавнале (затоа ги мразам барса тешки глумци станале), иако беше за жолт тоа од ван перси.

Друго жолтиот на Кошиелно... ти се молам..... и на Сања на почеток на натпревар на 0-0.... А меси за корнерот кога си ја шуткаше?

Нејсе барса не надигра но сепак тоа не е доказ дека заслужи и да победи......

Ај поздрав....

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ван Перси изреагира детски и при двата случаја. Во волку важен меч треба да се кријат емоции, а не да се покажуваат на толку високо ниво како што тоа го прикажуваше Ван Перси. Тоа со топката што ја шутна му беше чиста глупост, но тоа е. Друго што сакав да кажам, Бендтнер е дрво големо, камен .. Да беше некој друг напаѓач, ЛОКУМ топката од Вилшер (алал да му е за асистенцијата во 87 мин) ќе ја забиеше во гол и ќе ја искинеше мрежата на Валдес, а не да се препне пред топката. Тоа е тоа, сега насочете се со сите сили кон премиер лига. Поздрав.

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
jack_wilshere Jack Wilshere
We have to pick ourselfs up now...win saturday and then keep going strong in the league....still could be our year!

jack_wilshere Jack Wilshere
Arsenal fans great as always! Sorry about the result,good luck to Barca,great team! Oh yeah and the ref was good aswell....

cesc4official Cesc Fàbregas Soler
Great support from the arsenal fans. I take full blame for the result tonight. One of the worst moments of my life. I apologise.

Изјавите до Вилшир и фабрегас на твитер

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096
Фабрегас-
Great support from the arsenal fans. I take full blame for the result tonight. One of the worst moments of my life. I apologise.
и замислете летово прави трансфер за во барса.
CUT

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Бентнер колку што е глуп толку ни целиот свет не тежи :tapp:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Еве го моментот за втор жолт....http://www.dailymotion.com/video/xhggjj_barcarvpred57_auto
Мислам дека Рвп ја гледа топката, сепак нафрлена за да ја смири итн итн....Е сега ако има ново правило дека играчиве треба да се вртат накај линиските судии да видат дали е офсајд, ондак ок....Иначе ја цела утакмица не успеав да ја слушнам свирката на судијата, неверојана атмосфера на стадионот, бравосс.....

Диаби, Росицки, Вилшер, Насри, РвП околу судијата....но каде е "нашиот" капитен???

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
Prvo se izvinuvam za angliskata podrska.
Vtoro, nema da kritikuvam nikoj, naprotiv pofalbi za site posebno za Almunia.
Treto ke se navratam na izjavata na Nasri, ne e sramota da se izgubi od najdobrite - i toa e taka. Posebno radi toa so ne bevme posrameni, ne se predadovme, se igrase so strasna zelba do poslednoto svirce.
Sekoj si ima pravo na svoe mislenje, a znam deka i emociite nadvladuvaat zatoa nema da repliciram na nikoj za navredi/pofalbi :))))))
Sakam uste ednas da mu cestitam na nasite zaradi strasnata motivacia i maksimalnoto zalaganje, izgubia maski , se nadevam i taka ke go sfatat toa pa vo sabota odime jako na old traford :))
Posledno cestitki do Barcellona i do niv, mislam deka ja pominavte najteskata precka do tronot vo Evropa :))

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Диаби, Росицки, Вилшер, Насри, РвП околу судијата....но каде е "нашиот" капитен???
Искрено ич не заглеав поубаво после ситуацијата за жолт, ептен во зум ми беше РвП да видам кај се пули ...:tv: Иначе да го немаше околу Цеск, али џабе беше се тоа, кога е веќе покажан црвен отиде....Пред да вади картон требало да му се стаи Цеск ....:tapp:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
P.S. Kapitenot nas kako i site drugi moze da napravi greska, steta sto e na vakov mec :( Ne mozam da mu zameram, ne po maestralnite partii ovaa sezona posebno taa vo London !! mnogu kratko pametite, uste vo sabotata ke vidite deka ste greska... ke ja pokaze svojata posvetenost kapitenot vednas

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
најјак момент ми беше тоа што Дијаби најмногу го смируваше Перси......

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Секоја чест за борбеноста :)

D

D_NazGUL

Гостин
Ми требаше малку време, не се смирив комплетно, но малку посмирено можам да ја видам ситуацијава. Се извинувам веднаш за навредите кои ги упатив кон одредени играчи (иако мислам со право али ајде) наши се и треба да ги „поштуеме“.

Сепак и со посмирена глава пак доаѓам до истиот заклучок: Под итно да се смени размислувањето на Арсенал - или нов тренер или неговото убедување да се смени под итно.

Член од
2 август 2009
Мислења
1.739
Поени од реакции
136
sega vi e jasno koj e koj vo svetot :)
i baknete mu noze na almunia sto pominavte so ovoj rezultat :)
Мафијо не сум ни за Арсеналм ни за Барса, али кога сме кај бакнување треба вие цел да го излижете “судијава“.

Kajgana Shop

На врв Bottom