паралелно бре - и утд и Б.М и нашиве
не е битно како , битно е да се залепат трите бодови вечерва - утд игра три меча во гости - од кои две тешки - л'поол , челзи - значи сега е мигот !
форза Арсенал!!
Морав брат, имаше кај мене еден тон луѓе за Интер, плус чипси, плус пуканки, плус Хајнекен, плус Гомез, еј кое е чувството да ги заебаваш... Аууу... Али мислам дека најважното од Арсенал го видов.. Насмевката на Венгер после крајот на мечот, кажува многу нешта... Само тоа
--- надополнето ---
Ќе те сечи грофицата, или шо и да е !
--- надополнето ---
Никој да не поставил хајлајц !
Идеме вечер јако со Бентнер!:pehar:
Значи се оправдав... Јас бев на ред, за чекање гости... :tv:
--- надополнето ---
Кои шанси ? Слободниот на Пенант/кој и да одеше во гол Шчежни ке го фатеше.Друго ?
Конечно една победа од 1-0.Денеска вашите дрвца беа разликата помеѓу Арсенал и Стоук.Мен оф д меч /Скилачи.
Сега ќе видам шо ќе каже професорот за повредите.
Не ја гледав, но некогаш се потребни такви победи...
--- надополнето ---
Ако е од прв степен,тоа ти се 10 дена до 2 недели.
Ако е втор степен,од 2 до 6 недели.
Ако е трет, 6-24 недели.
Најверојатно е втор степен.Како што реков,најмалце месец.
Ова стручно, лекарски или ? :smir:
--- надополнето ---
А РВП никој не го става?
Финале е бе луѓе ќе искочиме со најјак можен тим најверојатно без ризикување на полуповредени играчи (Фабрегас)...
Не смееме да се заебаваме сеа пошто ако изгубиме од Бирмингем тогаш може да се збогуваме со сите титули пошто психички ќе паднат фудбалерите...
По мене овој е најбитниот ден сезонава доколку земеме трофеј мислам дека позитивно ќе влијае на сите играчи доколку изгубиме обратно...
Сигурно не игра
--- надополнето ---
Сепак излезе најдоброто и повредата на Тео е од први степен што значи најмногу ќе биде аут 2 недели,значи можност да се врати против Барса.
За Цеск Венгер не сака да даде датум бидејќи доста често ја има оваа повреда и ако не се биде внимателен може и да ја обнови,иако најверојатно ќе го нема околку десетина дена.
За среќа... И тоа како ќе ни треба за понатаму во сезоната, но мислам дека ке добие шанса на некој меч пред Барселона... Макар и 20тина минути...