Фан Клуб: Арсенал

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Сепак излезе најдоброто и повредата на Тео е од први степен што значи најмногу ќе биде аут 2 недели,значи можност да се врати против Барса.
За Цеск Венгер не сака да даде датум бидејќи доста често ја има оваа повреда и ако не се биде внимателен може и да ја обнови,иако најверојатно ќе го нема околку десетина дена.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
паралелно бре - и утд и Б.М и нашиве :pos:

не е битно како , битно е да се залепат трите бодови вечерва - утд игра три меча во гости - од кои две тешки - л'поол , челзи - значи сега е мигот !

форза Арсенал!!
Морав брат, имаше кај мене еден тон луѓе за Интер, плус чипси, плус пуканки, плус Хајнекен, плус Гомез, еј кое е чувството да ги заебаваш... Аууу... Али мислам дека најважното од Арсенал го видов.. Насмевката на Венгер после крајот на мечот, кажува многу нешта... Само тоа

--- надополнето ---

Ќе те сечи грофицата, или шо и да е ! :vozbud:

--- надополнето ---

Никој да не поставил хајлајц ! :D

Идеме вечер јако со Бентнер!:pehar:
Значи се оправдав... Јас бев на ред, за чекање гости... :tv:

--- надополнето ---

Кои шанси ? Слободниот на Пенант/кој и да одеше во гол Шчежни ке го фатеше.Друго ?
Конечно една победа од 1-0.Денеска вашите дрвца беа разликата помеѓу Арсенал и Стоук.Мен оф д меч /Скилачи.
Сега ќе видам шо ќе каже професорот за повредите.
Не ја гледав, но некогаш се потребни такви победи...

--- надополнето ---

Ако е од прв степен,тоа ти се 10 дена до 2 недели.
Ако е втор степен,од 2 до 6 недели.
Ако е трет, 6-24 недели.

Најверојатно е втор степен.Како што реков,најмалце месец.
Ова стручно, лекарски или ? :smir:

--- надополнето ---

А РВП никој не го става?
Финале е бе луѓе ќе искочиме со најјак можен тим најверојатно без ризикување на полуповредени играчи (Фабрегас)...
Не смееме да се заебаваме сеа пошто ако изгубиме од Бирмингем тогаш може да се збогуваме со сите титули пошто психички ќе паднат фудбалерите...

По мене овој е најбитниот ден сезонава доколку земеме трофеј мислам дека позитивно ќе влијае на сите играчи доколку изгубиме обратно...
Сигурно не игра

--- надополнето ---

Сепак излезе најдоброто и повредата на Тео е од први степен што значи најмногу ќе биде аут 2 недели,значи можност да се врати против Барса.
За Цеск Венгер не сака да даде датум бидејќи доста често ја има оваа повреда и ако не се биде внимателен може и да ја обнови,иако најверојатно ќе го нема околку десетина дена.
За среќа... И тоа како ќе ни треба за понатаму во сезоната, но мислам дека ке добие шанса на некој меч пред Барселона... Макар и 20тина минути...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ова стручно, лекарски или ? :smir:.
Да. :)) ,како што реков излезе најдоброто и повредата е од прв степен( 2 недели макс,како што кажа Венгер ),иако според гримасата на Тео и тоа шо неможеше да оди и го изнесоа на носилка ме наведе да мислам дека е посериозно и е од втор степен повредата. :)) :smir:

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Arsene-Wenger-has-left-Cesc-Fabregas-fuming-after-ruling-the-injured-Arsenal-captain-out-of-the-Carling-Cup-Final-even-though-the-midfielder-feels-he-can-play-EXCLUSIVE-article706237.html
нема да ни игра капитенчево во финале не го пушта професорот :nesvest: може и добро е тоа да се спремаме за со барса да се одморат главниве играчи малце како и да е без него очекувам лесна победа и титула кај нас :pehar:

--- надополнето ---

http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Arsenal-goalkeeper-Wojciech-Szczesny-is-convinced-they-can-overtake-Manchester-United-and-win-the-Premier-League-this-year-article705893.html е ова ми се допаѓа им се крева самодовербата на нашиве бравос за голманчето :vozbud:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Добро е за Волчко,за Фабре ми е мака шо нема да игра у финале,али нека биде здрав за со Фарса. :) И ме интересира како ќе го пречекатфанови на Фарса на Фабре.. :) :)

http://tocka.com.mk/index2.php?ID=34141 :jaj:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Мечот со Тотенхем, кој требаше да ги играме викендов, а е одложен заради финалето на Арсенал во Карлинг купот ќе се игра на 20 април 2011, нормално на Вајт Харт Лејн....

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
Вајт Харт Шит!.. actualy.

--- надополнето ---

После толку време и ја да се активирам позз ганери се читаме у недела..

Gunner4ever

Vive la France
Член од
14 ноември 2009
Мислења
663
Поени од реакции
130
Negde citav deka Arsenal nema osvoeno titula 2009 dena so denes( petok) a posto se igra zadutre (Nedela) ke bidat 2011 sega sme 2011 sto znaci i od gospod sme predodredeni da ja zeme titulava u nedela :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Gameiro could follow Koscielny from Lorient to Arsenal as Gunners prepare £15m bid
http://bleacherreport.com/tb/b8gl9

After all, Lionel Messi was signed as an 11 year-old from Newell’s Old Boys, while Andres Iniesta came from Albacete at the age of 12 – and that is just to name two.
Why is it more morally acceptable to Barcelona to sign 11 and 12 year-olds from teams than 16 year-olds?
In addition, last summer Barca made approaches to Arsenal youngsters Chuks Aneke and Benik Afobe.
Their ages at the time? Each was 17.

Само се трескаат од земја и полнат гаќи дека Венгер ќе го направи ѕвезда и ќе имаат „втора сезона од сагата Фабрегас“.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Фабрегас е аут, еден до два меча... Го гледаме на Камп Ноу... Топ

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Инспириран од играта на Вилшир и сликата шо ја имаше три четири страни понапред, вчера направив една слика за десктоп, па да ја споделам со вас...

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Wenger напиша:
Walcott will be out for two to three weeks with an ankle problem. I would say today it is very unlikely he will be fit for the second leg of the Barcelona game.
Значи нашето најопасно оружје за против-напад ќе отстуствува на утакмица каде што треба да играме повлечено и да очекуваме тој да истрча шпринт и да им зададеме неволја. СУПЕР

Kajgana Shop

На врв Bottom