Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
Алмуниа, Чамак и Денилсон дрва невидени... Уште една утакмица сега ц ц ц...

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Љољ, абе овие требаше да ги тепаме и со шести тим.....Аршавин најангажиран, другиве ко на тренинг....Место да им жбрцаме едно 4-5 гола, ќе се замараме сега уште еден натпревар со овие...Али тоа е, Скилачи уште еднаш покажа дека треба полека да се пензионира, младиов до него 100 пати подобро од него изигра, посигурно....
А за голот што го примивме, лошо изиграа и Гибс и Мигел.....
Не знам што му е на Шамак али не е истиот од почетокот на сезонава....Нема желба некако за гол, убави шанси имаше....Али ајде прва сезона му е, може му трбеа време....
Бентер еднаш да шутнеше во рамки на гол, може и ќе игра пред РвП, ептен слаб денес......
И кооооооооооооооооооооонечно голче на Росицки и тоа со бучук......Браво за него нека му се множат......
Поздрав ганери и одиме на победа во среда....

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Не игравме толку лошо, но затоа дечките од Лејтон играа одлично и пред се многу борбено.
Алмунија си е Алмунија....
Чамак не му влегува топка па не му влегува... не ми е јасно што се случи со овој човек ....
Дени не беше лош денеска не зборете глупости, човекот си се бореше и се трудеше...

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
А бе Алмуниа само ти можиш од еден шут, еден гол - а притоа да имаш добри шанси да одбраниш... Утакмица плус у така згуснатиот распоред, не е добро, али барем почесто ќе го гледаме Арсенал :D

D

D_NazGUL

Гостин
Ајде ајде ќе биде малку позитивно мислење. Како љубители на играта на Арсенал мора да знаеме сите дека ова е типична ситуација во која Арсенал самиот си се доведува секоја година. Убаво ќе беше да имавме мањак една утакмица али сеа тоа е тоа. Мораше да се стави прв тим да се одмара и да се чува за нови подвизи. Е сега што вториот тим (за разлика од сите класични големи клубови) ни е тотално за никаде тоа е веќе друга работа. Место како што кажав и на времето со Ипсвич, да ги декласираме со едно 5-0 (како Манчестер денес) ние го пимпламе и чуваме резултат, па требаше да ни го збрцаат меѓу уши за да се разбудиме и да почнеме да играме. Нема да коментирам игра на ниту еден играч посебно затоа што ќе треба да напишам реферат цел.

Ајде иде финале на Карлинг (27ми мислам) спремајте ќе биде славје. Мајко што пиво ќе падне.:zlo:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
:pos::pos::pos::pos: Не си свесен колку само ме смееше низ целиот натпревар со тие неговите опасни шутеви..аи аиии :tv:
Не само тоа, и он не знае колку пати ја изгуби топката во нападот. И после сака да се избори за прв состав... :pos:
Ах бе ники, ники...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Манчестер победи 5-0 во повторена утакмица :)
Без нервози,ке играме со вториот состав ке ги тепаме и исто како да не сме играле :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Не само тоа, и он не знае колку пати ја изгуби топката во нападот. И после сака да се избори за прв состав... :pos:
Ах бе ники, ники...
Aли таа џваката му е врв :pos2::pos2::pos2::pos2:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Ах бе ники, ники...
Ники,ники ама Ники впиша Асистенција нова денеска а? Хахаххаа.
Како лешперски нафрли сигурен сум дека не знаеше дали воопшто има некој таму... ама ете кој има среќа го гз... Алал му вера!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Arsenal have banned Ryo Miyaichi from talking to any form of media or press with immediate effect. The club informed Feyenoord this morning.
Arsenal are worried about the growing 'hype' about him around the world, so have banned all interviews in a bid to help him concentrate.

Kajgana Shop

На врв Bottom