Фан Клуб: Арсенал

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Од 5 и 30 на Спорт Клуб (обичната :pos:)

Во 5 е ждрепката за четврт-финале ФА куп,али прво да пројдеме со Лејтон па после за тоа :)
Аха на оној само спортклуб ќе ја даваат зошто на спортклуб+ има холандиско првенство :P иначе фала

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Голо на Вела...

[video]http://videa.hu/videok/sport/we1-1womatchhighlight.com-1-http-www.matchhighlight.com-Jc2pY0NNntDMHQGo[/video]

И ако победиме сега против Лејтон ждрепката сакаше да играме против Ман. Јун...ми се допаѓа

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Arsenal will play Manchester United away in the Quater Finals of the FA Cup if we beat Leyton Orient.

:)))))))))))))))

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Абе добро е што е со Манчестер ама глупо е што ке играме на гости. Тоа не ми се допаѓа што и сега играме на гости и ако поминеме пак ке играме на гости, а Јунајтед играше дома и сега пак дома.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Аииииииии тешко ќе е против Гејчестер али тепаме бе!! :)

В

Вори

Гостин
.. го гледам Арсенал како се мачи против некоја си екипа „во која фудбалерите којзнае дали дома кажале дека се на фудбал„ и си приспомнувам на коментари кои ми биле упатувани мене, од типот: „Барселона има среќа што игра во Шпанија, во Англија нема да биде ни меѓу првите 10„. Веројатно, да, по ова што го гледам,моќен фудбал...

Видете го комплексашов Филе што пишал на фејсбук.Дефинитивно Аршавин и Ван Перси уште не може да ги заборави :kesa:

Член од
22 февруари 2008
Мислења
220
Поени од реакции
9
It's seems that Arshavin dazzles in London... мислам дека ќе ги добиеме у второ, ваљда на Ники ќе му текне да се подобри. И не се замарајте со Филе, реално ретко губи Барса и нормално е дека ќе го боле а плус човекот си има комплекс на најдобар познавач на фудбалот у универзумот

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Не ми се допаѓа тоа што не сме дале уште гол.Не треба да чекаме да влезат Ван Перси,Фабрегас и Насри за да дадеме гол,зошто сепак ние сме Арсенал ебаго.Најдобри според мене беа Аршавин и Росицки,Мигел супер ко за деби :)

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
It's seems that Arshavin dazzles in London... мислам дека ќе ги добиеме у второ, ваљда на Ники ќе му текне да се подобри. И не се замарајте со Филе, реално ретко губи Барса и нормално е дека ќе го боле а плус човекот си има комплекс на најдобар познавач на фудбалот у универзумот
И пошироко... :pos2:

Он: Сеа дури гледам зашо Шамак не го пуштат ни една секунда веќе, дрво на дрвата е...ај второ мислам дека Венгер ќе убаци некој од зверовите, да ги решеме овие оти недај боже на среќа ќе даат некој смотан гол па да се чудеме шо не снајдело...иначе сега за сега солидно изигра Мигуел

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Освен Аршавин сите други се трупови...
Шамак бескорисен, Бендтнер уште мисли дека заслужува да игра во прв тим пред РВП?
Денилсон труп, Росицки стандардно лошо игра...

Туку многу борбени овие бе може и некоја нога да ни искршат :/

А филе може у гз да си го начука :)

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Супер полувреме на Аршавин. Чамак требаше да постигне гол, ама ај да се надеваме дека во второ и тоа ќе се деси :)

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Иначе ако продолжиме вака мора да се внесат Насри и Фабрегас.Бтв:Перси на клупа е?

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Како само можеме сами да си искомплицираме значи...
Алмунија "супер" интервенција а и пред него Гибс и Мигел ги изработи ко мало дете, да играше тој црнецот од почеток ќе не победеа...

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Значи незнам што ни се случува со малите тимови.И незнам шо кој кур Венгер не пушти некој од Фабрегас или Насри...Али ај како и да е,се уште позгуснат распоред , али самите сме си криви.

Kajgana Shop

На врв Bottom