Фан Клуб: Арсенал

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Честито победа, Вилшер и Лорен одиграа одлично, а го погодив и РВП дека ќе погоди вечерва. Не е баш исто како лани...среќно на реваншот.

Член од
4 септември 2010
Мислења
439
Поени од реакции
148
ФЕНОМЕНОМЕНАЛНООО ОСЕЧАМ СЕЕЕ! :D Холанско-Руската артилерија пукаше на емиратиии! :)
Ајде ете ја и "големата" барса што никој не може да ја победи, на коленаааа :)
Шчежни- детево феноменално брани, смирено, мн искусно иако има 21 год.
Ебуе- на моменти несигурен, ја нема хемијата со Волкот во нападот, среќа не напраи некој опасни грешки во одбрана
Џуру- Океј изигра
Кошчиелни- Одлично изигра французов, се гледа дека е цврсто момче.
Клиши- Не изигра баш на ниво но за пасот браво!
Сонг- Според мене можеби и еден од најслабите, но заради што во 6 мин. доби жолт картон па мораше да се пази, а нешто после тоа мислам имаше уште еден старт за опомена, па затоа мораше така..
Вилшер- Детево изигра невероватно, како само без респект влага во дуели, трча напред назад, само вака нека продолжи, светла иднина го чека!
Фабрегас- Тука беше даваше некој пасеви посебно тој на почетокот кон Перси, али ништо посебно..
Волкот- Добар, доста се поправил во контрола на топка и дриблинг
Насри- Браво што издржа цел натпревар, во првото полувреме слабо изигра, но спринтот и пасот кон аршавин при вториот гол ВРВ!
Перси- Чоеков знае да напраи разлика, иако имаше шанси за уште 1-2 гола добро изигра.

Аршавин- Браво за русинов, феноменален гол, за пресврт... неам зборови.
Бендтнер- Детево поише се умори што трчаше за прославување на головиве него у игра што истрча :D :D Имаше шанса и тој на крајот требаше пас да дае десно 2ца имаше али добро е..

На Камп ноу ни се враќа Сања, а кај нив ке отсуствуваат Пујол и Пике у одрабана, па ако (дај боже) другиве ги служи здравје, мислам дека Барса паѓа и таму! :)

Нека ни е честито победава Ганери, идеме сеа да освоиме Карлинг Купот, против Бирмингем на 27ми месецов.
Поздрав ! ! !

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Тоо дечки,конечно малку се смирив па да пишам и ја онака салам.Значи супер утакмица имавме еден куп шанси исто и они,ало кој ги ебе нив :P Кош ѕвер,Вилшер ах Вилшер според мене МОТМ нема што,Фабрегас повеќе се губеше на теренот но се разбуди во акцијата во која Аршавин го даде голот :) Насри , ејјјјјј се враѓа од повреда и каква асистенција прави бе луѓе!!! :) Ван Перси,човекот е ЦАР!!! Шчежни супер,Венгер БРАВО!!! :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
ФЕНОМЕНОМЕНАЛНООО ОСЕЧАМ СЕЕЕ! :D Холанско-Руската артилерија пукаше на емиратиии! :)
Ајде ете ја и "големата" барса што никој не може да ја победи, на коленаааа :)
Шчежни- детево феноменално брани, смирено, мн искусно иако има 21 год.
Ебуе- на моменти несигурен, ја нема хемијата со Волкот во нападот, среќа не напраи некој опасни грешки во одбрана
Џуру- Океј изигра
Кошчиелни- Одлично изигра французов, се гледа дека е цврсто момче.
Клиши- Не изигра баш на ниво но за пасот браво!
Сонг- Според мене можеби и еден од најслабите, но заради што во 6 мин. доби жолт картон па мораше да се пази, а нешто после тоа мислам имаше уште еден старт за опомена, па затоа мораше така..
Вилшер- Детево изигра невероватно, како само без респект влага во дуели, трча напред назад, само вака нека продолжи, светла иднина го чека!
Фабрегас- Тука беше даваше некој пасеви посебно тој на почетокот кон Перси, али ништо посебно..
Волкот- Добар, доста се поправил во контрола на топка и дриблинг
Насри- Браво што издржа цел натпревар, во првото полувреме слабо изигра, но спринтот и пасот кон аршавин при вториот гол ВРВ!
Перси- Чоеков знае да напраи разлика, иако имаше шанси за уште 1-2 гола добро изигра.

Аршавин- Браво за русинов, феноменален гол, за пресврт... неам зборови.
Бендтнер- Детево поише се умори што трчаше за прославување на головиве него у игра што истрча :D :D Имаше шанса и тој на крајот требаше пас да дае десно 2ца имаше али добро е..

На Камп ноу ни се враќа Сања, а кај нив ке отсуствуваат Пујол и Пике у одрабана, па ако (дај боже) другиве ги служи здравје, мислам дека Барса паѓа и таму! :)

Нека ни е честито победава Ганери, идеме сеа да освоиме Карлинг Купот, против Бирмингем на 27ми месецов.
Поздрав ! ! !
Лол, се пукнав од смеење за болдираново.........:pos2: :zver:

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
Гледам доста пофални зборови од сите за Вилшер и заслужено е ... но јас сметам дека Кошчелни ја одигра најдобрата своја партија во кариерата , браво за дечкото .. Клши и не е баш за големи натпревари , треба да уши од вилшер .. но сепак ова е само едно полувреме , сега не чека потешкиот дел во кој треба да си ја покажеме зрелоста. Поздрав од сите топџии.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Конечно малце да се смирам. Феноменална утакмица, едноставно максимумот се извади, иако се можеше и се имаше повеќе шанси за искористување. За почеток,

Шчежни одигра, како да има 30 год. и да е најобична утакмица на која одбрани перфектно, Фабрегас во прво полувреме малце на живци ми одеше, али во второ се поправи, за Вилшер немам зборови со кои можам да го опишам талентот кој тоа дете го поседува. Косчелни ме изненади најмногу од сите, заедно со Клиши кои овие двајца, доста добро се снајдоа во одбраната. Браво за Перси и Русинот, големо браво за сите..

.. можеби немавме подобри нозе, но дефинитивно имавме поголемо срце.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
УЖИВАЈТЕ.......

П.С. Најголема глупост на коментаторот: Венгер е на маки поради повредата на Денилсон и затоа мора да игра со Вилшир на средината :tapp::tapp::pos2::pos2::pos2:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Нека го цицаат немиен, препотентни копилина...НАПРЕД ТОПЏИИ !!!!

Честита нека ни е победава !

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
УЖИВАЈТЕ.......

П.С. Најголема глупост на коментаторот: Венгер е на маки поради повредата на Денилсон и затоа мора да игра со Вилшир на средината :tapp::tapp::pos2::pos2::pos2:
Хахахахахахахахахах!

‘Непристрасниот‘ водител изгледа наслушнал дека Барса сака да го купи Денилсон, па одма му ги крена акциите.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Арсенал-Барса како и шо се очекуваше интересно за гледање, ми се направи кеиф што ги тепавте алал да му е на Аршавин кога влезе знаев дека ќе даде гол.
Одлична игра на Арсенал и заслужена победа, на Камп Ноу ќе е потешко малце ама имате водство шо е најбитно... сега да ги отпаднете од ЛШ после ние да ги ишлакаме на Бернабе и ќе си дојде се на свое место...

Тој коментаторот кога викаше Барса е најголемиот фаворит број еден... се друго е копија бла бла уште толку повеќе ми порасна желбата да ги исплескате :)

Kajgana Shop

На врв Bottom