Фан Клуб: Арсенал

Член од
14 февруари 2011
Мислења
30
Поени од реакции
4
Ќе игра Сања на Камп Ноу? Не ми се свиѓаше како изигра Ебуе, претерува некогаш :D
Абеее мислам Ебуе ептен ја претерува а и Клиши не ме радува :/ Мислам дека Вилшер подобар беше и од Чави и од Ињеста :) :) :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
честита победа, одличен настап, интересна утакмица, очекувам јако да изиграте и на ноу камп, БРАВО!!!

Член од
14 јануари 2009
Мислења
144
Поени од реакции
12
GOLOT OD ARSHAVIN
PRAJSLES
KAKO MI SE NAPRAVI KEFOT ZA GOLOV NE STE SVESNI MI IDESHE DA MU GO IZVAM KUROV I DA MU GO PROMAFTAM NA NAJAKIO TIM NA PLANETAVA

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Мераци живи вечерва, ќе спијам ко јагне....:je:
Ван Перси го немаше цел натпревар, еден шут и ја сврти утакмицава....Ајде да го пофалам и Клиши за асистенцијата и тоа со десна нога,па ќе му простам што се заеба при примениот гол, ептен заспа.
Ебуе можеше да биде и полош, али ептен сум среќен што Сања ќе го игра реваншот. Џуру многу несигурен денес, али ко за среќа Косчелни ѕвероина денес, неможеа да му писнат, браво само така нека продолжи.
Фабрегас тивок, но имаше повторно одлични додавања и вториот гол од него започна....Иначе го изора теренот, респекат, даде се од себе.
Аршавин кога беше најпотребно, покажа дека е играчиште и одлично голче(одлична асистенција од Насри, којшто издржа цел натпревар, :cuc:)
Шчезни мајсторот, според мене заслужува прв голман, дечково е смирен, за мене класа подобар од Фабиански, со Алмуња не споредувам.
И за крај, мен оф д меч, Вилшир, чудо од дете.......Само да го служи здравје, детево е иднината на Арсенал....
Уживајте ганери и нека ни е честита победата.....:party3::party3:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Епа ганерчиња нека ви е честито победа и се гледаме на 8ми март.
Не чека пеколен реванш :)

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
Еве и тука официјално да ви честитам во фан клубов, честитки за победата.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Колку само добар потег на Венгер што го извади Сонг. Ако останеше сигурен сум дека ќе добиеше втор жолт

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
И пак ке повторам за Вилшер.... момаков чувајте го, еден ден ке стане најдобар.

Kajgana Shop

На врв Bottom