Фан Клуб: Арсенал

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Не ми се допаѓа тоа шо вика Цеск дека Барса се најдобри.
Во контекст на ова, излезе денес извештај на Меѓународната Федерација за Фудбалска Историја и Статистика(ИФФХС)....

Според ИФФХС, Барселона е најдобра екипа во периодот од 2000 до 2010...

1. FC Barcelona, 2,550 points
2. Manchester United, 2,523
3. Liverpool FC, 2,414
4. Arsenal FC, 2,410
5. Inter Milan, 2,358
6. Bayern Munich, 2,315
7. AC Milan, 2,296
8. Real Madrid, 2,257
9. Chelsea FC, 2,235
10. AS Roma, 2,028

Во среда, ќе гледаме фудбал пред се за око ( само таков можат да ни понудат Барса и Арсенал ).... Ќе биде тешка битка... Нека победи подобриот...

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ај сите струмичани од фан клубов нека ми пишат ПП ..:))

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Има луѓе од Скопје што би сакале групно да ја следиме утакмицата во среда?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Има луѓе од Скопје што би сакале групно да ја следиме утакмицата во среда?
АМСК сигурно ќе гледаат,можеш со нив слободно да гледаш :)) контактирај со Зоки или Картер или види на форумот на АМСК..:)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
АМСК сигурно ќе гледаат,можеш со нив слободно да гледаш :)) контактирај со Зоки или Картер или види на форумот на АМСК..:)
Во Корзо ќе се гледа. Штета јас ќе бидам на роденден и ќе неможам да дојдам, ама ако тепаме може да упаднам со некоја песна :)

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Најлоши или најдобри може да ги тепаме, Цеск што сака нека вика можеби само прави притисок пред натпреварот, на овие големи натпревари се води и психолошка војна.
Арно ама, годинава го имаме човекот што лани беше повреден, башка во форма е, даде 10 гола на 7 натпревари, Робин Ван Перси, да се надеваме дека нема да биде Ван Пост :)

--- надополнето ---

http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-no-crazy-gamble-on-nasri-for-barca

Wenger - No 'crazy gamble' on Nasri for Barca

Мислам дека треба да удриме со сите сили уште на првиот натпревар, се натпреваруваме на 4 фронта, секаде сме во игра, можеме и во ЛШ да пробаме да се пробиеме, и Барса секаде е во игра и не се ништо подобри од нас на тоа поле, победа на Емирати е голем чекор напред (да ја отпаднеме Барса уште во првиот натпревар, ама да им напикаме 3-4 гола оти со 1-2 ништо не правиме) можеме да одиме на Камп Ноу порелаксирано а после на финале без поголеми проблеми, оти сме ги отпаднале најголемите фаворити.
Ако изгубиме и отпаднеме, јебига, нема да ни е прв пат :) останува Премиер и Куповите, некое пехарче годинава мора да падне.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Што убав 1 е во sport life ... 3.75 а може и 1-1 да иде :)

Kajgana Shop

На врв Bottom