Фан Клуб: Арсенал

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Еве од прва рака реакции за судењето
пази ја Црнката шо рече за ќелушкото
хахахахахаха
[video=dailymotion;xguxjv]http://www.dailymotion.com/video/xguxjv_arsenal-v-everton-fans_sport[/video]

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
РВП за утакмицата, Аршавин и Косчиелни (го испофали се надева дека е во право)
[video=dailymotion;xgv4fy]http://www.dailymotion.com/video/xgv4fy_post-everton-match-interview-with-robin-van-persie_sport[/video]

--- надополнето ---

РВП за утакмицата, Аршавин и Косчиелни (го испофали се надева дека е во право)
[video=dailymotion;xgv4fy]http://www.dailymotion.com/video/xgv4fy_post-everton-match-interview-with-robin-van-persie_sport[/video]

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Еве од прва рака реакции за судењето
пази ја Црнката шо рече за ќелушкото
хахахахахаха
[video=dailymotion;xguxjv]http://www.dailymotion.com/video/xguxjv_arsenal-v-everton-fans_sport[/video]
Смешка жива е тој дебелиот :pos2:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Еве и хајлајтс со коментар за тој што ен гледал
[video=dailymotion;xgunci]http://www.dailymotion.com/video/xgunci_motd-arsenal-2-1-everton-01-02-2011_sport[/video]

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Уф Њукасл губит од Фулам, лошо, лошо ќе запнат со нас црнците!

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
53Szczesny53 Wojciech Szczesny
"which footballer was your hero when you were growing up!?" My dad. He was a true role model to me :)

jack_wilshere Jack Wilshere
@Sagnaofficial can i have a signed shirt please baccy? :pos2:

Пс.. како се одговара на прашањата што ги поставуваaт .. нов сум на твитер :$ ..

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Се чапнаја, на твитер, нашиве... Комедии се, жими се :pos2:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Дај некој нека ги постира вистинските никови и профили ан нашиве играчи од Twitter!
досега успеав само Цеск, Вилшир и Шчежни да ги најдам!

--- надополнето ---

Не треба, Најдено!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Играчот од средниот ред на Арсенал, Самир Насри планира да го продолжи својот договор со Топџиите
23 годишниот интернационалец од Франција полека станува клучна фигура во составот на Арсен Венгер откако пристигна на Емирати Стадионот во 2008 од редовите на Марсеј.

Насри, чиј договор истекува во 2012, постигна девет погодоци на 20 настапи во Премиер Лигата до овој момент.

Се шпекулира дека Барселона би можела да се обиде да го ангажира Насри доколку Каталонците имаат уште еден неуспешен обид за ангажман на Цеск Фабрегас по крајот на сезоната.

Но агентот на Насри, Жан-Пиер Берн вели дека францускиот интернационалец е на добар пат да ја продолжи верноста со Арсенал.

За Daily Express Берн рече: “Самир одработи три сезони со Арсенал и најпаметно е тој да остане во овој клуб.”

Медиумите од Англија шпекулираат дека Самир Насри наскоро ќе стави потпис на нов договор со Арсенал со трајност до 2016.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Играчот од средниот ред на Арсенал, Самир Насри планира да го продолжи својот договор со Топџиите
23 годишниот интернационалец од Франција полека станува клучна фигура во составот на Арсен Венгер откако пристигна на Емирати Стадионот во 2008 од редовите на Марсеј.

Насри, чиј договор истекува во 2012, постигна девет погодоци на 20 настапи во Премиер Лигата до овој момент.

Се шпекулира дека Барселона би можела да се обиде да го ангажира Насри доколку Каталонците имаат уште еден неуспешен обид за ангажман на Цеск Фабрегас по крајот на сезоната.

Но агентот на Насри, Жан-Пиер Берн вели дека францускиот интернационалец е на добар пат да ја продолжи верноста со Арсенал.

За Daily Express Берн рече: “Самир одработи три сезони со Арсенал и најпаметно е тој да остане во овој клуб.”

Медиумите од Англија шпекулираат дека Самир Насри наскоро ќе стави потпис на нов договор со Арсенал со трајност до 2016.
Се надевам дека ќе потпише нов договор.Кој е сега за сега опасен во врска со договорите,или ако не ме разбравте уште колку години им истекува договорот барем на првотимците ако може некој да ја даде таа информација.И даа,ако не се лажам Фабрегас беше до 2015 кај нас,така?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
А добро, шо се деси со Фабијански, толку ? Како се повреди, и зарем е толку сериозно ? На официјална пишува дека ке го пропушти остатокот од сезоната...

Исто има еден инстант извештај, во кој вика дека Вермален е 3-4 недели од враќање во тимот, а Насри, 3 недели... Добро е што ќе го имаме Насри за на Камп Ноу... Но, Аршавин, ако продолжи да оди нагоре со формата, тогаш и овој голем хендикеп за нас, би можел да биде лесен залак..

И друга работа, (мислам дека ова е прв пост, и последен шо го пишам од ноќој, во 11 00 сатот) дали некој можеби се сеќава на 11мина кои играја против Барселона на Емирати ?

Kajgana Shop

На врв Bottom