Филмски вести

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Сликано од снимањето на филмот "Prince of Persia".
Љубителите на играта секако со нетрпение го очекуваат, сценариото е базирано на првата игра - Sands of time.
Се очекува да биде популарен колку Пиратите од Карибите.
Officialniot POster za filmot

a Ben Kingsley kako Nizam vo PoP The Sands of time

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
The Final Destination 4

Доаѓа 28 Август.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
SAW VI

SAW VI

23 Октомври 2009

Специјалниот агент Strahm е мртов, а детективот Hoffman останува единствениот успешен наследник на Jigsaw кој сеуште не е тестиран.
Но кога обрачот на FBI се стеснува се повеќе и повеќе околу детективот Hoffman, тој е принуден да започне уште една смртоносна игра која конечно ќе ја открие и разјасни целата поента поента и цел на Jigsaw.

Главни улоги:

Shawnee Smith ... Amanda

Tobin Bell ... Jigsaw / John

Costas Mandylor ... Mark Hoffman

Betsy Russell ... Jill

Писатели:

Marcus Dunstan
Patrick Melton

Режисер:

Kevin Greutert

Официјална веб страна:

www.saw6film.com

I can't wait!!!

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Колку што знам овој е официјален постер, а не тој погоре.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34
Ne rekov deka e oficialen tuku poster...` :helou:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245

„3Д КЛАСИКАТА ДОАЃА!!!!!!!“

Некои го нарекуваат филм на 21. век, некои го нарекуваат ремек дело, некои го нарекуваат врв на денешната имагинација и мултимедија, а сето тоа станува збор за новиот култен филм чија премиера е закажана на 18 декември 2009, филмот „АВАТАР“ на Џејмс Камерон (режисерот на мегахитот („Титаник“).

Џејмс Камерон ја користи цела своја имагинација во новиот епски филм кој се очекува да ги руши сите рекорди па дури и на филмот „Титаник“. Буџетот на долгоочекуваниот филм изнесува вртоглави 237 милиони долари. Во филмот како дел од актерите кои се појавуваат се и Мишел Родригез (Ана Лусија - Изгубени) и Сигурни Вивер.

Официјален сајт: http://www.avatarmovie.com/

Филмот е наменет посебно и за 3Д обожавателите, се нарекува најочекувано и најспектакуларно 3Д издание на сите времиња! Премиерата на трејлерот се случи денеска пред неколку часа, а одбројувањето траеше неколку дена! На следниов линк подоле имате можност да го изгледате.

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Ако во иднина вакви бидат филмовите тогаш навистина ќе си имаме проблеми, навистина не ми а јасно зошто не прават нормални филмови туку правата вакви според мене глупави филмови коишто повеќе личат на цртан филм одколку игран филм, на пример и филмот 300 беше ваков, нешто што мене воопшто не ми се допаѓа. Сепак тоа е мое мислење . . .

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Не ме воодушеви трејлерот воопшто.

2012 е филмот што го очекувам!

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Знае ли некој нешто за филмот District 9?
Кога ке биде готов и слично?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Цела тема за филмов а уште не е излезен? Бој ин Лав, ова не ти е првпат вака да прајш. Филмов излегвит ко шо видов на 19ти декември. Имаш соодветна тема - Филмски новости. До тогаш да сме здрави и живи и први на табела во Калчо.
Поздрав.

M!ss V

...Supermassive...
Член од
1 февруари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
6
Знае ли некој нешто за филмот District 9?
Кога ке биде готов и слично?
District 9 е камп за бегалци во Јужна Африка. Камп во кој вонземјаните кои стапија во контакт со Земјаните уште пред 30 години живеат како бегалци, откако нивната планета е уништена. И додека луѓето очекуваа крволочна фурија од вонземски предатори, или прекрасни интелигентни суштества со кои ќе остварат блиски средби од трет вид - добија „голтари“.

Сепак од нив сакаат да дознаат се за нивното оружје, не грижејќи се премногу за нивната среќа и сигурност.

Вака отприлика во кратки црти би изгледало ова режисерско првенче на младиот Нил Бломкамп, кој слична приказна веќе раскажа во краткиот филм Alive in Joburg, кој очигледно премногу му се допадна на Питер Џексон што одлучи да продуцира долгометражен филм, и по пат да се погрижи се да биде како што треба.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
The Expendables

Новиот филм на Силвестер Сталоне (тој е режисер, сценарист и актер). Филмов мора да биде многу добар, а еве зошто. Еве дел од актерите кои играат во филмов:

Silvester Stallone
Jason Statham (Транспортер)
Jet Li
Bruce Willis
Arnold Schwarzenegger
Dolph Lundgren (Роки)
Mickey Rourke
Terry Crews
Brittany Murphy

Излегува на 20 Август 2010
Филмов ќе е чиста акција!

Kajgana Shop