Кога бе отсекогаш?? Од каде ова жити се? Така беше затоа што се градеше тим иначе ФА купот во Англија е свето нешто за Англиските екипи. Тоа ти би требало да го знаеш ако доволно го пратиш клубот и Англискиот фудбал. Плус и секогаш кога сме го освојувале купов со Венгер сме имале изиграно по една replay утакмица
Зошто не ми се пишува многу ќе земам да го ископирам тоа што го напишав на арсенал-мацедониа форумот:
Аршавин и мене ми беше еден од подобрите денес иако се гледа дека Премиер лига не е за него. Нема душа за да игра 90 минути на високо ниво па макар одмарал и еден месец пред утакмицата. Денилсон незнам уште колку време веќе ќе треба да го трпиме. Иде генерација што го гази во квалитет, а он напредок 0. Точно дека на Бентнер му фалеше реализација, ама па и ако не влегуваше во тие шанси тешко дека ќе можевме да кажеме дека сме ги потиснале. Плус Ники го даде подавањето до Волкот за пеналот. Фабрегас убедливо најдобар иако изигра само 30 минути. Џуру права карпа, јез да игравме со второлигаш. Голманчево многу ми прави мерак, уште пеналот да го фатеше и ќе беше совршено.
Многу лошо испадна сега. Во овој густ распоред кога сите ќе одмараат ние ќе играме плус уште една утакмица во гости кај Лидс.