Фан Клуб: Арсенал

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Стварно мислиш дека Вилшер може да му се спротивстави во тепачка? Само во игра можеби.

Вистина малку е чукнат и некогаш тера ретардиран филм ама од кај тоа дека седи на клупа? :toe:
ima samo 2 gola dadeno, a ima igrano 6 utakmici mislam i nekolku od klupa vlezeno...

ajde neka bide toa nastrana, manchester city uvek ima "top" igraci i u prvi 11 i na klupa taka da nemoj da mislis deka mu pretstoi nekoja idnina tamu

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
ima samo 2 gola dadeno, a ima igrano 6 utakmici mislam i nekolku od klupa vlezeno...

ajde neka bide toa nastrana, manchester city uvek ima "top" igraci i u prvi 11 i na klupa taka da nemoj da mislis deka mu pretstoi nekoja idnina tamu
http://forum.kajgana.com/page76#ixzz16n5CGMaO
Всушност тој нема да има иднина никаде.
Јас мислам дека ќе биде Касано 2 дел, со мала дополна. Дечкото е арогантно и самобендисно копиле чие однесување ќе му ја закопа кариерата и нема да биде ништо посебно, уште еден пропаднат "италијански талент". Со неговиот темперамент никој нема да може да се справи и ќе игра во просечни тимови кои поради подобри резултати (ако сепак е способен да направи нешто) ќе го трпат некое време, после ќе се посере некаде и ќе го избркаат.
Исто како Касано пред крај на кариера ќе жали за пропуштените шанси и ќе се моли за репрезентација и некој голем клуб.

Баер го сака Ван Перси : http://bleacherreport.com/tb/b7LmD

Wenger also admitted that Thomas Vermaelen’s reaction on his return to training will decide whether he can play a meaningful part in the season.
“If he has another setback I don't know what the medical staff will do but, overall, they look quite optimistic he will be back in January,” he said.

Дај Боже, само да не го повтори пак

Некој типац по име Alex Oxlade-Chamberlain со 17 години, наводно имал поголем потенцијал од Волкот http://bleacherreport.com/tb/b7LlP

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Војна во Премиер лигата: Венгер - Нани мора да е 1600 пати попаметен од мене!

Една обична констатација на играчот на Манчестер Јунајтед, Нани, дека битката за првак на Англија ќе се води помеѓи Челзи и Јунајтед, го извади од такт менаџерот на Арсенал, Арсен Венгер.

Нани изјави дека за првото место во Премиер лигата ќе се борат Манчестер Јунајтед и Челзи, а таа изјава многу го налути менаџерот на Арсенал, Венгер кој последен пат освои тутула шампион пред 6 години.

„Секој во оваа лига има поинакво милсење, но никој не е видовит. Очигледно живееме во опшество во кое сите знаат се, и се чини дека е срамота да признаеш дека во нешто не се разбираш. Јас лично не знам кој ќе го освои првенството, но позади себе имам 1600 натпревари. Ако Нани знае, тогаш мора да е 1600 пати попаметен од мене“, изјави Венгер.

Потсетуваме Арсенал последен пат во англиското птвенство триумфираше во сезоната 2003/04, кога се прошета низ првенството без ниеден пораз и така стана втор клуб на кого тоа му успеало во историјата на англиксиот фудбал

Тогаш тимот на Венгер на крајот на сезоната триумфираше со 90 бодови пред Челзи кој заврши со 79 бода.

Па ми валеше стар добар Венгер... Натпреварите со Јунајтед станаа театар, но ова ми ја враќа волјата...

derrain

артилерец
Член од
4 февруари 2009
Мислења
364
Поени од реакции
205
Доследно ги следи стапките на своите предходници од Јунајтед кои повеќе гледаат во туѓиот двор, само ми е криво оти немавме среќа со нив, ама ќе дојдат на гости па се надевам дека добро ќе ги нагостиме со 3-4 "комада" па да му ја затнат муцката на копилево

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Дали конечно Арсенал ќе го скрши отпорот и ќе го победи Челзи???-Дааааааа :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Ех на времето... каде се сега ваквите напаѓачи? Се плашат да шутнат. Таму Чамак да беше на местото на РвП сто посто ќе чекаше некој да му се открие да ја подаде...
Ајде Ван Перси во тебе се надеваме во понеделник :)

--- надополнето ---

Ех на времето... каде се сега ваквите напаѓачи? Се плашат да шутнат. Таму Чамак да беше на местото на РвП сто посто ќе чекаше некој да му се открие да ја подаде...

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211

--- надополнето ---

Ех на времето, пред година и нешто + :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom