Фан Клуб: Арсенал

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Moze nekoj, nekoj mu se dopaga, pa sea indirektno izrazuva custva :icon_bigg

Ozbilno treba nekoja faca kako Adams, Viera, Keown, za da moze da se drzi so napagacite u duel, baska strav da im e od nego, da ne im skrsi noga. Momentalno odbranata ni e mnogu nezna i u dueli nesto slabi se i brzo se otkazuvaat. Mozno e da iznenadi stariot so nekoj transfer za n. godina, onaka kako dedo mraz :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
You asked for it :):)
Ајде видимо се у фебруари :)

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
ЛОЛ, искрено ја не посакував да ни се падне Барса.....Али што е тука е, во секој случај ќе биде многу интересно и очекувам победа на Емирати...
Ќе беше многу полесно да завршивме први, али сами сме си криви....Кога гледам против кого ќе игра Челзи...:zid:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.240
Барса дечкии,Барса..али ако ќе ги испратиме дома уште у 1/8 финале :tv:

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
ќе биде тешко ама ќе ги победиме !!!!!!!!!!

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Ako mu turat flaster na Messi, imame sansi, nema koj da im igra poslem toa, no ke bide tnko. Ali ne se davame taka lesno.

В

Вори

Гостин
Ako mu turat flaster na Messi, imame sansi, nema koj da im igra poslem toa, no ke bide tnko. Ali ne se davame taka lesno.
Фластер на Чави,а и Иниеста.Тие се моторот и душата на екипата.Некој мора да го храни со топки на Меси,не може сам да игра.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Штета за Барса,а добра екипа имаат :smir:

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Фластер на Чави,а и Иниеста.Тие се моторот и душата на екипата.Некој мора да го храни со топки на Меси,не може сам да игра.
Какви фластери бе,против Барса можеш да играш само ако им ја земаш топката,а и со добра зонска одбрана,какви фластери,со еден-два проигрувањата никакви фластери не помагат.
Ама далеку е февруари како шо кажах,можеби ќе има повреди,пад на форма и сл.:)) далеку е да се анализира нешто.
Штета за Барса,а добра екипа имаат :smir:
:icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Какви фластери бе,против Барса можеш да играш само ако им ја земаш топката,а и со добра зонска одбрана,какви фластери,со еден-два проигрувањата никакви фластери не помагат.
Помагаат фластери ако имаш играчи способни за такво нешто. Арсенал нема, и зато најмногу шанса има ако игра ко шо викаш ти.

Kajgana Shop

На врв Bottom