Тоа е момци, за Веб ако дознаам ќе ви кажам.Цигански пораз, Шчежни беше одличен, ќе дојдат на емирати циганиве...ќе ги ложиме во кромид....а да незнам колку пари зел Веб за мечов.
Се гледаме на Емирати, останете поздравени.
Тоа е момци, за Веб ако дознаам ќе ви кажам.Цигански пораз, Шчежни беше одличен, ќе дојдат на емирати циганиве...ќе ги ложиме во кромид....а да незнам колку пари зел Веб за мечов.
А што не го спомниш чистиот пенал од првиот дел?? (а и тука имаше игра со рака од Клиши не се прави мајмун..)Е и јас тоа викам мамето нивно за џабе не пагаше коефициентот за Манчестер како луд пред утакмица и плус пеналот што не беше пенал и кога Фердинанд му го скина дресот на Сања со нога ни фаул не свиреше, ама ај тоа туку овој Шамак и Аршавин денеска најголеми дрва
Друже знаеш ли што е било лани у Бардовци за нова година?....Лудница..scezni bil najdobar zimi k.r ! site topki u nego gi sutnaa i toa so go dadoa preku nego gol bese iskaca na penaltik i jade lob od PArk
За голот се знае кој ја имаше најголемата кривица, по не знам којпат, Клиши. Не ми е јасно како можеше да го пушти Нани да стигне до шеснаесетник али онака комотно, уште под рака да го фатеше и заедно да си дотрчаат до шеснаесетник. Мислам дека полека ќе го губи првотимското место, штом Гибс ќе има малку повеќе среќа и нема да се повредува.....Незнам само со што заслужи Аршавин да игра постава на овој натпревар...
прати го у сибир на 2 неделен одмор па после нека се врати вака не го бива за к*р
Не победија среќно али у секој случај највеќе што заслуживме беше само нерешено... не создадовме ниту една шанса а и онаа која ни се укажа по слабата одбрана на Ван Дер Сар Шамак ја упропасти.
Сонг катастрофален у додавањата.... т.е. коа ќе размислам цел тим катастрофален во додавања, овој натпревар е сигурно натпревар на кој имавме најмногу изгубени топки при додавања.
Шчезњи беше добар не беше он крив за голот...
Ја гледаше ли утакмоцата бе, да не беше Шчежни повисок ќе беше поразот. Дефинитивно добар голман сте нашле, папагалот дека оди кај сакаabe i dvete bea penal ne se praite budali bez veze ! sto kur samo arsavin go pcuete camak kamen,cela odbrana kamen,sredinata isto ! Site bea drva neznaea da smirat topka ! ne gazuvajte gacki ! nikoj ne igrase ! scezni bil najdobar zimi k.r ! site topki u nego gi sutnaa i toa so go dadoa preku nego gol bese iskaca na penaltik i jade lob od PArk
Како немавме? А онаа на Чамак?Ме разочаравте.Очекував подобро да играте, башка немавте ниедна 100 постотна шанса.Со среќа наредните мечеви.
Брат тоа е многу малце, премалце во споредба со оние шанси што ги имаа Манчестер + промашениот пенал не шрекон. Во ваков меч само една убава шанса е многу малце.А + немавте ни агресивност,ни убави акции.Навистина штета, а многу се надевав дека ќе одиграте убаво.Аршавин - flop,Шчежњи - брилијантен,ќе го биде детево.Како немавме? А онаа на Чамак?
Штета што промаши.