Фан Клуб: Арсенал

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Цигански пораз, Шчежни беше одличен, ќе дојдат на емирати циганиве...ќе ги ложиме во кромид....а да незнам колку пари зел Веб за мечов.
Тоа е момци, за Веб ако дознаам ќе ви кажам.
Се гледаме на Емирати, останете поздравени.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.230
Поени од реакции
14.571
Незнам само со што заслужи Аршавин да игра постава на овој натпревар...
прати го у сибир на 2 неделен одмор па после нека се врати вака не го бива за к*р

Не победија среќно али у секој случај највеќе што заслуживме беше само нерешено... не создадовме ниту една шанса а и онаа која ни се укажа по слабата одбрана на Ван Дер Сар Шамак ја упропасти.
Сонг катастрофален у додавањата.... т.е. коа ќе размислам цел тим катастрофален во додавања, овој натпревар е сигурно натпревар на кој имавме најмногу изгубени топки при додавања.
Шчезњи беше добар не беше он крив за голот...

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Dobar natprevar no sepak zasluzena pobeda za Junajted!

Sportski pozdrav, ima uste za igranje!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Е и јас тоа викам мамето нивно за џабе не пагаше коефициентот за Манчестер како луд пред утакмица и плус пеналот што не беше пенал и кога Фердинанд му го скина дресот на Сања со нога ни фаул не свиреше, ама ај тоа туку овој Шамак и Аршавин денеска најголеми дрва
А што не го спомниш чистиот пенал од првиот дел?? (а и тука имаше игра со рака од Клиши не се прави мајмун..)

Иначе, според мене.. Манчестер далеку подобри во прв дел, Арсенал подобри во втор дел.. Разликата, поради што мислам оти Манчестер заслужено победи е во тоа што Арсенал не направи ни една шанса, а Манчестер имаше 3-4 добри..

Поздрав и со среќа на наредните натпревари..

Член од
7 јули 2009
Мислења
1.228
Поени од реакции
28
abe i dvete bea penal ne se praite budali bez veze ! sto kur samo arsavin go pcuete camak kamen,cela odbrana kamen,sredinata isto ! Site bea drva neznaea da smirat topka ! ne gazuvajte gacki ! nikoj ne igrase ! scezni bil najdobar zimi k.r ! site topki u nego gi sutnaa i toa so go dadoa preku nego gol bese iskaca na penaltik i jade lob od PArk

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Незнам само со што заслужи Аршавин да игра постава на овој натпревар...
прати го у сибир на 2 неделен одмор па после нека се врати вака не го бива за к*р

Не победија среќно али у секој случај највеќе што заслуживме беше само нерешено... не создадовме ниту една шанса а и онаа која ни се укажа по слабата одбрана на Ван Дер Сар Шамак ја упропасти.
Сонг катастрофален у додавањата.... т.е. коа ќе размислам цел тим катастрофален во додавања, овој натпревар е сигурно натпревар на кој имавме најмногу изгубени топки при додавања.
Шчезњи беше добар не беше он крив за голот...
За голот се знае кој ја имаше најголемата кривица, по не знам којпат, Клиши. Не ми е јасно како можеше да го пушти Нани да стигне до шеснаесетник али онака комотно, уште под рака да го фатеше и заедно да си дотрчаат до шеснаесетник. Мислам дека полека ќе го губи првотимското место, штом Гибс ќе има малку повеќе среќа и нема да се повредува.....

Респект за Шчезни, се покажа дека е неверојатно квалитетен голман. Ако се земе во предвид тежинава на натпреваров и како изигра, алал да му е.......
Шамак слабо, убава шанса да стигне до топката пред Вандерсарот.
Реален резултат требаше да биде нерешено али тоа, е имаа повеќе среќа.....

п.с. се пукнав од смеење кога Фабрегас ја одвзуваше копачката, а Манчестер веќе беше во напад. Али моментот беше онака полека, концентрирано ја одвзуваше,сигурно си викаше да не ми се врзи чворче......:smeshko:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.489
Поени од реакции
10.241
Мислам дека ова беше ептен несреќен пораз за нас..Голот им беше шо да ти кажам.Плус промашија пенал.Во првото полувреме не одигравме буквално ништо,но во второто се вративме со одлични шанси кој не успеа да ги претвори во гол пред се Шамак.Насри!!Кај беше Насри??Фабрегас!??хах,нашиот капитен,нашиот предводник волку беден!!??Само нека потера да оди во Барселона,од мене има зелено светло.
Шчензи Шчензии ,еве една светла точка од вечерашниов натпревар.Сонг ми е многу мутав со тие додавањата.А за пеналот не ми се бунете,имаше чист пенал.Фудбалерите на Манчестер можам да кажам дека сите беа на исто ниво,а чудно не паднаа на психички план после промажениот пенал на Руни,за тоа имат едно браво од мене.Голот,голот,оште не ми се верува каков ефтин гол примивмеее.Очигледно е дека Верма ни фали и очигледно е дека одбраната ни е многу многу слаба.Потфрли Сања што многу ме изненади,за Скилачи и Кошченли ајде не им е прв пат.Клиши играше топло-ладно.Росицки не беше на потребното ниво.Аршавин, нашата мрза поим си нема.Не ни требат такви играчи како него кој една утакмица ќе изигра брилијанто , друга катастрофално.Исто и Ван Перси ме разочара,требаше барем голче да брцне,он него најмногу учествував. :) Мислам дека ни фалеше Ебуе :cheeky1:
На почетокот на второ како тргнаа си викав ќе ги раскинеме ,ама сепак и среќата беше на страна на Манчестер.За Веб шо да се каже,не беше како што очекував,лошо го судеше овој натпревар.
Една молба до фановите на Манчестер: Идете курчете се на другите теми,не серејте овде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
abe i dvete bea penal ne se praite budali bez veze ! sto kur samo arsavin go pcuete camak kamen,cela odbrana kamen,sredinata isto ! Site bea drva neznaea da smirat topka ! ne gazuvajte gacki ! nikoj ne igrase ! scezni bil najdobar zimi k.r ! site topki u nego gi sutnaa i toa so go dadoa preku nego gol bese iskaca na penaltik i jade lob od PArk
Ја гледаше ли утакмоцата бе, да не беше Шчежни повисок ќе беше поразот. Дефинитивно добар голман сте нашле, папагалот дека оди кај сака :)

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Во ниту еден момент не ме убеди Арсенал дека може да победи!

Голот беше чиста среќа, топката го удер кореецеот не он неа!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ме разочаравте.Очекував подобро да играте, башка немавте ниедна 100 постотна шанса.Со среќа наредните мечеви.

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Тоа е тоа. Моеби не заслуживме да загубиме али пак не заслуживме ни да победиме.

Шчежни беше одличен за голот не би рекол дека беше кривец, едноставно овој пат среќата беше на страна на манчестер (за голот). Клиши релативно "кривец". Сум приметил секогаш кога сме губеле или примале гол имал удел во тоа, дали намерно дирекно или индирекно сепак имал улога. Неможам да издвојам добар или слаб поединец сите беа на едно релативно просечно ниво, едино аршавин во негов стил али негативен беше, али бидејќи и другите небеа нешто подобри нема да плукам само по него али факт е дека далеку е од тоа што го може. Незнам што е паметно за него, што треба да се направи :toe:.

Пенал имаше во прво али во второ не би се сложил. ЗАтоа што клиши е паднат и се држи на раката а нани ја шутира и удира во рака. На мал простор ако е напукана не се суди, али бидејќи имаше во прво а не досуди нема потреба од бунење.

Поздрав и со ова не се решава шампионот ова беше само за престиж. Сега наредно што треба да си продолжиме со добра игра и да се обидеме да бедеме во тек со манчестер на врвот

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Кога ќе научат да пуцаат од 20/30 метра тогаш ќе биде друга приказна, као да се плашат од шут

многу пимплање

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Како немавме? А онаа на Чамак?
Штета што промаши.
Брат тоа е многу малце, премалце во споредба со оние шанси што ги имаа Манчестер + промашениот пенал не шрекон. Во ваков меч само една убава шанса е многу малце.А + немавте ни агресивност,ни убави акции.Навистина штета, а многу се надевав дека ќе одиграте убаво.Аршавин - flop,Шчежњи - брилијантен,ќе го биде детево.
:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom