FIFA 2011 - МФЛ

• Креатор на темата Креатор на темата Man-ce-ster
  • Време на започнување Време на започнување
5shiny_mkd, dex и Rocky дајте никови на GameRanger бе.

Иначе MAN-CE-STER внимаваш на тоа кој игра на гости, а кој дома? Гледам сите три утакмици сеа ги играм на гостински терен. :tv:

DEX-SCORP_ овај ми е никот на гејмренџер

DEX 4:1 qetpoi.
Џабе со ваков лаг. :/

--- надополнето ---

Rocky 0:3 qetpoi
И тоа на два пати игравме, првпат до 70-та минута па падна конекција на 2:0, вторпат 1:0 и останаа уште 10 минути овој исклучи, сум задржувал време, а му давам гол, WTF? :|
Не смеам да играм како сакам?

DEX 4:1 qetpoi.
Џабе со ваков лаг. :/

--- надополнето ---

Rocky 0:3 qetpoi
И тоа на два пати игравме, првпат до 70-та минута па падна конекција на 2:0, вторпат 1:0 и останаа уште 10 минути овој исклучи, сум задржувал време, а му давам гол, WTF? :|
Не смеам да играм како сакам?

Абе дечки, не сум организатор ама ако ти си подаваш назад во одбраната како ќе ти ја земат топката? задржувај ти време на противничка половина и подавајси на противничка половина а не на своја и во одбраната. П.С. Незнам како било меќу вас, ама кажувам дека не треба така да правиме. Ако играме да играме.

Абе дечки, не сум организатор ама ако ти си подаваш назад во одбраната како ќе ти ја земат топката? задржувај ти време на противничка половина и подавајси на противничка половина а не на своја и во одбраната. П.С. Незнам како било меќу вас, ама кажувам дека не треба така да правиме. Ако играме да играме.
Ќе играм како сакам. Можда тоа ми е тактиката цело време да подавам во одбрана.
Иначе не подавав цело време у одбрана, пијан е нешто Rocky. :)

Ej dajte mi Linkce od Pacot na PP, i Pisete mi kako da gi smenam Kontrolite?

Ako i ovoj vikend nisto ne napravam nema smisla da mu zimam na nekoj mesto ke se otkazam,

Samo daj pisete mi sto kako pa od utre Da pocnam da gubam!!!

--- надополнето ---

A sto se odnesuva do takvoto igranje, Nemozes da mu zabranis na nikoj kako da igra, Iako i jas sum mnogu protiv takvo igranje, posto od edna strana e Natprevar, a od druga Zabava, koj sto si sfaka, Jas sekogas odam na vtoroto!!!!

Ќе играм како сакам. Можда тоа ми е тактиката цело време да подавам во одбрана.
Иначе не подавав цело време у одбрана, пијан е нешто Rocky. :)

Нема некоректно играње - задржување на топка. Да играме натпревар во реални 45 мин , можеби би било во ред но за 6 мин не е фер и неможе така. Ако играте фер играјте. Ова е едно од правилата за игра- нема задржување на игра.

Ej dajte mi Linkce od Pacot na PP, i Pisete mi kako da gi smenam Kontrolite?

Ako i ovoj vikend nisto ne napravam nema smisla da mu zimam na nekoj mesto ke se otkazam,

Samo daj pisete mi sto kako pa od utre Da pocnam da gubam!!!

--- надополнето ---

A sto se odnesuva do takvoto igranje, Nemozes da mu zabranis na nikoj kako da igra, Iako i jas sum mnogu protiv takvo igranje, posto od edna strana e Natprevar, a od druga Zabava, koj sto si sfaka, Jas sekogas odam na vtoroto!!!!

Ти пуштив линк по ПП вчера

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom