Свој бизнис - т.е своја идеја

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
е*ати бизнисот..хаха, ма шо не ми текна пред 85643 години да си го измислев фејсбукот,до сеа билионерка ќе станев,и прапрапрапрапрапрапрааа внуците ќе беа билионери ..јбг,ваљда ќе ми текне нешто fancy ;D
sekogas ima nova delenje, nova sansa...RAZMISLUVAJ!!!:) za edno 85643 god. moze ke ti svetne idea....

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Кај убавите јагоди не се оди со големи кошници....

Така да ако е се толку сјајно нема да биде багатела Доменика со цени како Охридон наш :)

Значи има некој фактори што прават да биде толку ефтино: вода,струја,храна...значи можеби таму не ти гарантираат цела сезона вода за миење а камо ли за пиење...можеби има периоди кога работат со агрегати за да имаат струја....можеби слабо се снабдени со продукти,хигиената е слаба(бидејќи не можете вие во вилата преку пошта да добивате неопходни продукти...мора да одите во град)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
3
даваат ли уште субвенции за тутун?

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
мислам дека нема субвенции за ништо... уствари на уста кажано има ама на дело нема... НЕМА ПАРИ БУЏЕТОТ!!!

Член од
14 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
3
-.- нема у шо да се инвестира у оваа мочана Македонија ..тажно

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Има пари нема инвестирање,чудно нели?.Одамна нема во Македонија инвестирање така да ќе се навикнеме изгледа..Кој како ќе се снајде и ќе си измисли свој бизнис..

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
мочана Македонија ! ??!?? Ти бе салам ли си -? кој ти дава тебе право да ја нарекуваш мочана ?
И да ти кажам БЛАЗЕ СИ И НА Македонија што во неа има се помалку такви ко тебе- остани си ТАМУ кај што си у мочаната Канада -мочко еден
и чувај си ги тие 20.000 долари -на МК не си потребен ниту ти , ниту твоите мочани пари

T

Tetro

Гостин
Уште потажно е дека ти си некоја искомплексирана личност што не знае што да напише веќе на темава, а мислеше дека си богата ако имаш 20к.?
Епа, не си и со вакви мислења и глупирања никогаш нема да бидеш.

Член од
14 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
3
Прво: прошетај низ, Мк и ќе видиш дека 50% од населението возат бугарски коли, со БУГАРСКО ДРЖАВЈАНСТВО, ја несум мењала државјанство,туку си останувам тоа шо сум ( МАКЕДОНКА ) ,само кажувам дека државата ни е скроз тапа !

Второ: Не сум комплексна,ниту пак богата за 20к .. него фино лепо си прашав у шо може да се инвеситра ..

Трето: цитатите шо ми ги пишете,се скроз OFFTOPIC,така да ваљда ќе се избишаат ..

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
Да бе нема ако слушаш муабети од А1 може тогаш.
хахаха... врмоовец.. уште еден вмроовец кој верува во она што му го кажуваат “ортаците“.... ништо лично братче.. биди си или не биди си партиски определен, ништо не ми значи, бидејки јас не сум партиски обоен и токму заради тоа трезвено можам да ги видам работите и согледам вистините... а ти, прво заврти малку низ државичево ни наше малечко (не слушај А1 ама немој ни сител) и прашај кој добил нешто од ветените субвенции... тиа што добија лани (2009) добија, а тие што не добија а требаше да добијат сеуште ги чекаат субвенциите за 2009... во 2010 нема ни денар дадено а нема ни да се даде додека не се исплати долгот, долгот за оние 2009 што сеуште ги чекаат ветените субвенции...

Член од
14 ноември 2010
Мислења
55
Поени од реакции
3
темата отиде скорз offtopic..

--- надополнето ---

мочана Македонија ! ??!?? Ти бе салам ли си -? кој ти дава тебе право да ја нарекуваш мочана ?
И да ти кажам БЛАЗЕ СИ И НА Македонија што во неа има се помалку такви ко тебе- остани си ТАМУ кај што си у мочаната Канада -мочко еден
и чувај си ги тие 20.000 долари -на МК не си потребен ниту ти , ниту твоите мочани пари
блазе си ти брате Македонче .. или да те речам Гркче? -" ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! " мене ми солиш мозок,а тебе ти фали ;)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
темата отиде скорз offtopic..

--- надополнето ---

блазе си ти брате Македонче .. или да те речам Гркче? -" ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! " мене ми солиш мозок,а тебе ти фали ;)
Прво, со ова што си ми пишал/а „ - е*ати Македонецот што си,а мене ми збориш ..хаха!!“ ко приватна порака- НЕ ДОПИРА до мене- таа тактика ми е добро позната- си ја ишкаш вината , да не речам мувата од глава- -али ЏАБЕ ти е -
ќе ти го кажам само уште ова и те бришам за век и веков (повеќе не те ИГРАМ :pos2::pos2:)
ТИ СИ ЕДНА ГОЛЕМА НУЛА - со самото тоа што ја нарече мојата земја „мочана„ ти го навреди и НАРОДОТ кој живее тука, за разлика од тебе ПРОДАДЕНА душичке - белосветски патниче кој се вклучил вчера на форумов да соли бубрези за бизнис со 20.000 долари и затоа - можам да ти кажам ОДЈЕБИ и више се неврачај овде

Член од
11 мај 2010
Мислења
2.952
Поени од реакции
718
и јас сакав да го кажам тоа, ама ај си викам да не се мешам... ама стварно, излив на патриотизам, набедување и слично, а од друга страна на грчки напишано на забелешката над аватарот... и јас живеам во државава и јас ке ти кажам дека државата ни е мочана... а таква е заради мочковците на власт што се мењаа и кои се испомочаа на нејзе последниве 20 години. имам многу ниско мислење за мојата матична, сопствена држава, во која живеам и немам бугарски нити било каков друг пасош или пак државјанство.

а инаку, cool, не разбирам грчки, па се обратив на гугл трнаслејт да ми помогне за твојот натпис ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ и он вели вака: ЗА МАКЕДОНИЈА пеколот

браво! пекол за македонија... или можеби гугл транслејт греши... ако греши те молам просветли ме, бидејки за потписот твој Το όνομά μας είναι Μακεδονία!!! вели дека пишува моето име е македонија така да ништо не ми е јасно...

Kajgana Shop

На врв Bottom