M2 e Coca Cola за Идол, многу подобро жири имаат за разлика од монтираните во Идол и никого не навредуваат.
Кој се жири?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
M2 e Coca Cola за Идол, многу подобро жири имаат за разлика од монтираните во Идол и никого не навредуваат.
Кој се жири?
Изгледа единствена логика е да се испаднати, иначе мислам дека не би можеле и во двете да учествуваат.
Се согласувам со тебе. Треба да се даде шанса на другите. Жал ми е само дека низ Македонијава има многу таленти кои не добиваат шанса. Имам другарка со невиден талент за пеење, се има пријавено на слична аудиција за пеење....и точно од жирито е изнервирана и сега не се пријави на М2 и Идол. Работи во продавница. Не ми се верува дека таков талент пропаѓа во државава.вчера гледав м2 и за разлика од првата вечер во Колосеум имаше подобри во вторава ,но зошто ја избраа Сара Марковска не ми е јасно стварно кога таа веќе има почнато кариера ,пееше на Охрид фест дури мислам дека и победи таму
М2 ми се допаѓа многу повеќе од идол! Поубав е концептот, на подобра телевизија, подобри водители, покултурно (немонтирано) жири, одлично!![]()