Албанците сакаат референдум во Црна Гора

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ne mi se pisuva po vakvi temi, deka od dvete strani ima kup debili, a i temive sekogas se otvoraat samo so clenovi koi sakat da provociraat i da pcujat, ama edna rabota cesto pati sum ja zabelezil, a toa e: koga ima temi kade sto se falat albancite (taa so Jim Belushi, ili nekoja za ekonomijata vo albanija sto napreduva), odma 99% od postiranjata na makedoncite se:
1. E kur me zdobole mene za niv.
2. Sto sakat neka pravat.
3. Ako sakat neka se ubijat side do eden, ova e Makedonija

Od druga strana, koga se otvara vakva tema, ili site temi od Misirkov povrzani za albancite (da, site se so cel da provocira i da navreduva) mislenjata vasi se ovie:

1. Plemeeee
2. Kako da ne gi mrazis
3. More da bev jas site ke gi ubiev
4. Da ne bese kurvata evropa, site ke gi kolev, Albanci gnasni

Cudno malce ova, pa taka morav da go pisam. Replicirajte mi kolku sakate kolku ne sum vo pravo, ne vi vrakam.

Член од
21 февруари 2009
Мислења
1.315
Поени од реакции
47
Ne mi se pisuva po vakvi temi, deka od dvete strani ima kup debili, a i temive sekogas se otvoraat samo so clenovi koi sakat da provociraat i da pcujat, ama edna rabota cesto pati sum ja zabelezil, a toa e: koga ima temi kade sto se falat albancite (taa so Jim Belushi, ili nekoja za ekonomijata vo albanija sto napreduva), odma 99% od postiranjata na makedoncite se:

Od druga strana, koga se otvara vakva tema, ili site temi od Misirkov povrzani za albancite (da, site se so cel da provocira i da navreduva) mislenjata vasi se ovie:

1. Plemeeee
2. Kako da ne gi mrazis

Cudno malce ova, pa taka morav da go pisam. Replicirajte mi kolku sakate kolku ne sum vo pravo, ne vi vrakam.
Sve ubavo kazano, ama kaj go najde misirkov vo temava..........

S

smart ass

Гостин
Факт број 1.
Македонија со референдум се отцепи од Југославија.
Факт број 2.
Црна Гора со референдум се отцепи од Србија
Факт број 3.
.
ФАКТ број 1 Албанија НЕ БЕШЕ членка на СФРЈ

Факт број два-Косово со Војна.

Нема светските сили да дозволат промена на граници-туку само ќе не подебаваат како им одговара..можен е и локален судир но воглавно нема шанси за менување на граници-многу фактори влијаат-албанците немаат некој лудак како Милошевиќ!!

Да имаа многу и ќе изгубеа.

--- надополнето ---

1. Plemeeee
2. Kako da ne gi mrazis

Има установи(јавни) кои се грижат за посебни случаи-се надевам лоботомија ќе воведат,само тоа ќе те спаси од убивањето Албанци!!

--- надополнето ---

Србино се распаша, ќе ебал и ќе тепал...

Ко требаше не тепаше, за на крај да го ебат... Најхомофобична нација, а сакаат да ебат Албанци (жени и мажи)...
:pos2::pos2:

"Љубовта"не познава граници.

theMac3donian

Мак3донецот
Член од
5 февруари 2007
Мислења
3.690
Поени од реакции
259
Ајде... отиде во неповрат темава.

Инаку Албанците моментално имаа најмногу грб на балканов (минус гејлада, они се во спецјално одд ставени веќе).
Ако Албанците ја искористат оваа можност да создадат голема Албанија (простор, Албанија, Црна Гора, Косово, делови од Србија, делови од Македонија) тогаш тие ќе си се многу среќни.
Арно ама ќе создадат анимозитет кај комшиите што некој ден ќе се врати. Значи кај сите, не само кај еден комшија. Тука е и целиот проблем во креирање на голема албанија. Кога тогаш Албанците ќе мора да се соочат со земјите што нема да се задоволни од таа креација.

Всушност прашање до пропонентите на голема албанија овде (ако има такви):
Што ќе се случи ако некој ден во таа голема албанија еве Црногорците станат мнозинство во градовите што биле со референдум одцепени од Црна Гора? Дали тогаш тие таму ќе имаат право да се отцепат и припојат кон Црна Гора?
и
Ако навистина има грци во јужна Албанија, дали некое село ќе може да удри референдум да се припои кон грција? или пак Подградец да дојде во Македонија?

Демографијата се менува...
Плус, тотално ирационално ми е да Албанците прават голема албанија. Јас да сум на место на Албанците би живеел во сегашните држави и така би имал поголемо политичко влијание на балканот.
Така албанците само ќе си оформат јасно дефиниран фронт, по кој слободно ќе маваат идните осиромаштени држави. Предноста сегашна на албанците е тоа дека нема дефиниран фронт и се интегрирани во општествата на другите држави.
Лесно им беше на американците да се справат со војската на Садам оти се гледаа од сателит, ама со герилците потешко им оди.

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
и за тебе важи тоа ,пишувај поразбирливо ке помисли човек албанец си.
Зошто ? Пишувам разбирливо ,не голтам букви ,не додавам.

Ама гледам почна да внимаваш ,добро е напредуваш.

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
Зошто ? Пишувам разбирливо ,не голтам букви ,не додавам.

Ама гледам почна да внимаваш ,добро е напредуваш.
хахаха напредувам можеби,јас не сум човек од науката и не ми е приоритет да се контрам со тебе за правопис или за 300 други работи,слаб сум а каде што сум слаб попустам а каде што сум јак бушам.Едноставно е.
п.с не ме замарај со правопис или со други глупости .(да не те тереам во 300 п.м

--- надополнето ---

Ама ние сме со Американците, и тие се со нас, и така ги скичмивме. Кај ќе одат? Кај на мајка им ќе се пикат.
зошто пишуваш вака пабло не ми е јасно.Знаеш што ви направи аркан и србите па за тоа дојдовте на оваа свето парче земја ,ама сепак ни се заблагодаривте во 2001 отворивте конфликт и пак изгинавте како глувци.
п.с не те сметам за човек кој што е глуп како грав и сам знаеш дека воната нема крај и дека треба да се бега понастрана од тиа примитивни начини на војување ,алоооо не живееме во времето на клеопатра.

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Kockar18 definitivno ja tupis mnogu :smir:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
За Голема Албанија нема шанси.

Самите Албанците знаат дека вака имаат повеќе влијание на Балканот.Веќе има 2 држави Албански и тоа е предност некако.
Кај сите народи има луѓе кои работат на Голема (било која држава)...ама да промениш граници мора војна...а од војна сега сите бегаат.Ги знаеме последиците на војните :)

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Реално гледано албанциве у Македонија и Црна Гора треба само да се накотат и двете држави да ги земат под своја контрола. Значи нит референдум, нит ратовање. Само прц прц, нусе дома раѓа 5-7 комада и ете уште две големи држави.

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Реално гледано албанциве у Македонија и Црна Гора треба само да се накотат и двете држави да ги земат под своја контрола. Значи нит референдум, нит ратовање. Само прц прц, нусе дома раѓа 5-7 комада и ете уште две големи држави.
Убаво си пишал друже.така и ќе биде..Затоа прцајте луѓе:pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom