Велики Брат - VB4

• Креатор на темата Креатор на темата Me2
  • Време на започнување Време на започнување

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Слаџа Делибашич самата кажа на незнам точно која емисија дека ќе учествува во Големиот Брат кој наводно ќе почне од 12 Ноември.. некој повеќе информации да не има?

--- надополнето ---

Me2 напиша:
Слаџа Делибашич самата кажа на незнам точно која емисија дека ќе учествува во Големиот Брат кој наводно ќе почне од 12 Ноември.. некој повеќе информации да не има?

Некој/:

Кога сме кај Емоушн,да не знаете што се случи со Операција Триумф?Зошто рекоа дека ќе почне нова сезона во 2010 година,ама засега абер немаат.

Кога сме кај Емоушн,да не знаете што се случи со Операција Триумф?Зошто рекоа дека ќе почне нова сезона во 2010 година,ама засега абер немаат.

Колку што видов на интернетов мислам дека ќе има ама незнам точно кога..

--- надополнето ---

Изгледа дека никој не го интересија велики брат

Добро де, ГОЛЕМИОТ брат

--- надополнето ---

Некој/:

Нема шанси да започне на 12.11. Аудициите се‘ уште траат. Колку што дознав јас, шоуто треба да започне почетокот на 2011.

--- надополнето ---

Некој/:

Па нели оваа годинанема да биде VIP
една година е со познати друга е со непознати

Обичен ќе биде оваа година и ќе почне во јануари или фебруари.
Тема за ова има и кај Сериите, префрлете ја тука модератори

Ај избришете ја темава,си има веќе тема за Големиот Брат.

Мене и не ми е баш нешто интересно Големиот Брат, учесниците само си седат, лежат, јадат..си уживаат!
Повејќе сакам да почне Операција Триумф..ако ништо друго барем ќе слушаме добри песни. :)

VB1Ser-Logo2.jpg

Veliki Brat во соработка со Хрватска најверојатно ќе се спојат и најверојатно веќе шоуто ќе го има своето оригинално лиценцирано име Big Brother
U proljetnoj shemi 2011. RTL Televizija emitirat će 6. po redu sezonu Big Brothera. Sudjelovat će ljudi iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine...

Svi ljubitelji ovog reality showa mogu se početi pripremati za dobru zabavu jer Big Brother priprema povratak u program RTL Televizije. U proljetnoj shemi 2011. godine, RTL Televizija emitirat će 6. po redu sezonu Big Brothera. Nova sezona donosi nova uzbuđenja, iščekivanja i tajanstvenost. Producentske snage u šestoj sezoni udružit će produkcijske kuće Endemol i Emotion Production, a gledateljima pripremaju mnoštvo noviteta. U showu će sudjelovati ljudi iz Hrvatske, Makedonije, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Pred kamerama će moći pokazati svoje vještine, talente, osobine, ambiciju i odlučnost u borbi za nagradu od 100.000 eura. Big Brother kuća po drugi put će biti smještena izvan granica Hrvatske, no ovaj put ne na drugom kontinentu, već u Beogradu.
Prijave upravo počinju, stoga svi koji žele sudjelovati u spektakularnoj, novoj sezoni, mogu se prijaviti pozivom na broj telefona 060 50 90 90, slanjem SMS poruke na broj 66 354 ili putem web stranice www.bigbrother.rtl.hr

Добро ќе биде со луѓе од целиот Балкан. Ако се сеќавате во Тоа сум јас една сезона донесоа и од Србија, Црна Гора итн, но и од Словенија, Израел, Чешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom