Македонија и Украина стратешки партнери

• Креатор на темата Креатор на темата Katunec
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.231
Поени од реакции
307
Македонија бара отварање на украинскиот пазар за македонски лекови, а добрите односи да се продлабочат преку понатамошно зголемување на трговската размена.

Мислам дека ова е одлична вест само не знам што друг можеме да извезуваме во Украина?

Македонија и Украина стануваат стратегиски партнери

http://www.novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=114101011598&id=9&setIzdanie=22124

Украина, Македонија, Белорусија, Русија, Србија, Република Српска, Црна Гора, да си се прибереме, да си се зближиме, да си простиме, да си изградиме систем по мерка на словенскиот човек а не по мера на западните вредности.
Заедно, во фамилија, ќе се отргнеме од сите уцени на западните сили.
Свои на своето.

Neli trebashe da praite sovmestno so Ukraina transporter ,, Bukefal,, ili neshto podobno..
Sto stana so ova stratejko partnerstvo?
Mnogo shum se digna predi dve godini tuka i posle nishto

Украина, Македонија, Белорусија, Русија, Србија, Република Српска, Црна Гора, да си се прибереме, да си се зближиме, да си простиме, да си изградиме систем по мерка на словенскиот човек а не по мера на западните вредности.
Свои на своето.

Поради некои од тие горе не си на своето а може да го изгубиш и тоа што го имаш.Нема тука емоции ,интереси се во прашање ,манекените од 2001 ва беа облечени во Јумко колекција.Не функционира тоа така ,брат за брат , сирење за пари:toe:

Добро е добро е ...бар ни ги обучаваат пилотиве.. ако не друго

Свои на своето.

I da se formira nova drzava, Republika Slavijanistan...:nesvest:

Подобро тоа него ли провинција на Труција, Албанија или Грција.
Тоа се се играчи на англосаксонците и масонеријата.

Што е смешно?

Во турската армија нема војник кој не е масон.
Армијата е носител на секуларизмот во Турција без нив калифатот ќе стане реалност пред да кажеш "Оториноларинголог".

Што е смешно?

Во турската армија нема војник кој не е масон.
Армијата е носител на секуларизмот во Турција без нив Калифатот ќе стане реалност пред да кажеш "Оториноларинголог".

Za tuka se slozuvam, no dali vie u opste znaete sto e masonerija??

Ili ke pocneme pak so teoriite na zagovor...

грчко турска размена на население на чија штета ?
Воен сојуз Југославија - Турција - Грција, на чија штета ?
Турско ропство 500 години, на чија штета ?
Секој султан поред себе имал Евреј, кој па имал битна улога во империјата.
Секуларизмот е проект на тој систем.
Грција, тој па феномен е за посебна анализа.
Врз мит да изградиш нација која на почетокот немала грчка национална свест.
Основниот непријател на овој систем е словенскиот човек кој има огромен потенцијал доколку самиот успее да си ја победи малодушноста.
Сите овие игри во почетокот беа да се разбиде македонсата империја, после тоа српската држава, утре русија.
Исти методи, исти играчи.
Во овој момент се разбива Србија која може преку ноќ позадински да ги измеша картите кога ќе се работи на Русија.
Турција со Ердоган има големи шанси да се отргне од овој систем, но ќе биде многу крваво.
Во тој дел јас неизмерно ја почитувам.

Одлично, треба повеќе соработка со источните словенски земји.

Основниот непријател на овој систем е словенскиот човек кој има огромен потенцијал доколку самиот успее да си ја победи малодушноста.
Сите овие игри во почетокот беа да се разбиде македонсата империја, после тоа српската држава, утре русија.
Во овој момент се разбива Србија која може преку ноќ позадински да ги измеша картите кога ќе се работи на Русија.
Турција со Ердоган има големи шанси да се отргне од овој систем, но ќе биде многу крваво.

A kade bese Rusija vo 1999 godina koga se bombardirase Srbija od NATO silite?????????

Koja makedonska imperia be Slavjanski?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom