Toecutter
Biafran Baby
- Член од
- 12 мај 2009
- Мислења
- 5.243
- Поени од реакции
- 2.444
What?
Еи јако
Баш ми е драго што баш за време на мојот животен век човечтвото ја искорени својата најголема маана и времето на живеење во страв заврши!
- Ех внучко внучко! Таа емоција која постоела уште од самиот почеток на човекот, исчезна кога јас имав само 17 години! Внучко таа емоција ја викавме "страв" и таа беше многу, многу лоша! Какана! Ама еволуцијата си го направи своето внучко! Сега нешто друго освен спокој и благосостојба е незамисливо за вас младите, новите генерации!
Дај не ме заебавај брат. Не се плашел еј.
Само БОЛЕН човек не се плаши од смрт.
Не велам дека е неспособен или незнам ти што, баш, напротив, ама, во ситуацијава во која што се наоѓа, момакот е one man army. И кога би морал да се кладам дали на него му се поголеми шансите, или на двете најголеми светски сили atm, брат, guess what?
Трите сили.
И корпорации.
Да не ја тупиме околу некои работи,имаше некаде тема за страв, едно е очигледно.
Кажав дека не можат некои луѓе да ги манипулираат со страв,не е Трајче од Драчево или Петре од Аеродром па ќе ги наполни гаќите.И не е од вчера типот. Викиликс објави многу тајни документи од САД но и од други земји,корпоративни исто...на ред се руски документи и кинески.
Не само шо не го заплашиле,напротив.
Им се смее у фаца брат.
Слободно може да се кладиме.
А се обидоа и да го купат,голема пара во игра...џабе.
Абе луд е скроз,тоталка еј ни пари не сака аииии шо нема еј...ццц...ко оние забеганите Ајк со рептилите,Купер со пушката,Маркос со маската,Рајх со оргонот,Карлин со микрофонот,Талбот со холограмот,Нил со чколијата...
Сакаат така да мислиш.Ако сакаат тајните служби, можат за минута да направат да исчезне и никогаш повеќе нема да слушнеш за него или за неговите информации.
Ти така мислиш.
Нивен успех.
Но ете,Асанж некако и не се плаши нешто...
Мисли дека може да му се фатат.
Нивен феил.
Негов успех.
И пример за сите нас,еден од ретките во денешно време.
Уствари кој како ги перцепира работите...