Материјал за Apache server?

• Креатор на темата Креатор на темата Jane
  • Време на започнување Време на започнување

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ми треба да ми посочите некои сајтови каде што има повеќе информации за Апачи, ми треба да направам семинарска од 10+ страни, така да секаква помош е добредојдена.
Не е проблем да е на англиски, ми треба барем да е средено и издвоено да знам што е што зашто немам познавања од Апачи.

Ми треба да ми посочите некои сајтови каде што има повеќе информации за Апачи, ми треба да направам семинарска од 10+ страни, така да секаква помош е добредојдена.
Не е проблем да е на англиски, ми треба барем да е средено и издвоено да знам што е што зашто немам познавања од Апачи.

Подобри материјали од самиот „Ел мануел“ на апачи нема... Значи google:// apache manual и после извади што ти треба ... и немој се на готово ќе те кажам на асистентот/професорот ...

Wikipedia is your best friend. Следи ги и референците најдолу, за уште повеќе материјал :)

Видов прво на википедиа, но не беше доволно:)

Подобри материјали од самиот „Ел мануел“ на апачи нема... Значи google:// apache manual и после извади што ти треба ... и немој се на готово ќе те кажам на асистентот/професорот ...

Побарав, најдов нешто али па преееемногу опширно беше:) Во текот на неделава или наредната ќе издвојам што е најважното, па може пак да ми затреба помош од вас, ќе ве консулирам дали чини или не тоа што сум издвоил:)
Работата е што ништо ама баш ништо незнам за Апачи, освен дека мајкрософт има исто како апачи и се вика IIS:)

Најглупата работа кај овие семинарски е тоа што е аргатска работа и немаме никаква корист, туку само преведувај преведувај преведувај колку да се исполни дел од кредитите... Мојава тема пак ќе речеш нешто корисно, али од семинарскиве ништо се учи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom