тоа важи само кај нас, во Русија СИТЕ мора да слушаат што ќе каже Путин.Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
Е како... ко ќе го вратат сато 1 наназад, ќе станвам 1 сат порано. Од таму по афтоматизам и мојата мачка ќе треба да ја фрлам 1 сат порано надвор, а прибидејќи му е периодот на парење, ќе го види потенцијалниот маш качен на комшиската мачка (комшијата оди на работа 1 сат пред мене). Сума сумарум сето тоа е неприродно и го нарушува био ритамот на животните.Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
домашните животни,и воопшто сточарството(а тоа во Русија е бајаги развиено)Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
Џони грешка си. Ќе станеш 1 саат ПОКАСНО.Е како... ко ќе го вратат сато 1 наназад, ќе станвам 1 сат порано. Од таму по афтоматизам и мојата мачка ќе треба да ја фрлам 1 сат порано надвор, а прибидејќи му е периодот на парење, ќе го види потенцијалниот маш качен на комшиската мачка (комшијата оди на работа 1 сат пред мене). Сума сумарум сето тоа е неприродно и го нарушува био ритамот на животните.
Епа тогаш, комшискио мачор од Џиш че збесни за клецање.Џони грешка си. Ќе станеш 1 саат ПОКАСНО.
Во 3 го поместуваат за 1 сат понапред т.е. го прават 4. Ако станиш во 7 по старо, ќе ти дојди во 8 по ново...Џони грешка си. Ќе станеш 1 саат ПОКАСНО.
Во 3 го поместуваат за 1 сат понапред т.е. го прават 4. Ако станиш во 7 по старо, ќе ти дојди во 8 по ново...
Весела ти е математиката
Битно се разбравмеЕ како... ко ќе го вратат сато 1 наназад, ќе станвам 1 сат порано. Од таму по афтоматизам и мојата мачка ќе треба да ја фрлам 1 сат порано надвор, а прибидејќи му е периодот на парење, ќе го види потенцијалниот маш качен на комшиската мачка (комшијата оди на работа 1 сат пред мене). Сума сумарум сето тоа е неприродно и го нарушува био ритамот на животните.
Realno, narušava se ljudski bioritam, to sve razdražuje, ili prespavaju, ili se bude rano i ne znaju gde da se denu tokom tog sata viška.Како може животните да имаат проблем со зимското/летното сметање на времето кога они немаат саат?
Корисно е за да закаснеш некаде ко шо напраив јас денескаЕптен го мразам ова у курац. Буквално е бескорисно и непотребно...