Милан - Јувентус ( 30.10.10 - 20:45 )

• Креатор на темата Креатор на темата Фил Ајви
  • Време на започнување Време на започнување

Вашиот тип за дербито!

• Вкупно гласачи
    115
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова голот.

п.с. Се се, само не можам да сватам зашо покажува со прстот у чело ?

Имаше многу скептици таа сезона за него и неговата форма.

Тие најекстремните одеа дотаму и го етикетираа као не доволно квалитетен фудбалер на Јуве кој може само да даде гол со глава и тоа ако му ја нацрта некој без одбранбени играчи на грбот !

Таа сезона мислим дека секој гол што не му беше со глава го прослави на тој начин !

Кој ќе биде судија на утакмицава?

C_3_Media_107737_immagine_det.jpg

Џанлука Роки !

Официјално:

Juventus (4-4-2): Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Del Piero.
A disposizione: Costantino, Legrottaglie, Soresen, Sissoko, Pepe, Giandonato, Amauri.

Del Piero - Quagliarella
Martinez - Aquilani - Melo - Marchisio
De Ceglie - Chiellini - Bonucci - Motta
Storari

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Nesta, Papastathopulos, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

Ги нема Дињо, Силва, Замброта и Одо.

FORZA JUVENTUS!​

Јувентус ако игра вака и во второ полувреме ќе си изгуби поштено.

Ебем ти утакмицата ебем ти !

Среќа Бонера се повреди, почнува да ме фрустира ненормално, у пм више и Алегри куров ми што глеа толку у него !

Во секој случај добро прво полувреме , само тоа што недостасува во второто полувреме е уште 1 гол во мрежата на Милан :tv:

Во секој случај добро прво полувреме , само тоа што недостасува во второто полувреме е уште 1 гол во мрежата на Милан :tv:

Не се брзаме никаде, кога најмалку ке очекуваат ке падне.Слободен удар за Дел Пиеро и гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол, каква мајсторијаааа.....70+ минута СЕ КЛАДАМ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom