оти мислам дека, секое шоу кое сител ќе го преземи од А1 некако нагло ми опажа квалитетот на шоуто, можеби е само до мене![]()
Барем реално ќе ја прикаже културата на Македонците.^ Да, да баш сеа и јас видов. Ги испокина тие лампите па ги кршеше, маваше со флаши во стаклото...
Колку што пратам до денеска беше онака најнормален од сите со тој Никола. Не правеше проблеми, се здружи со сите, разговараше, искрен беше, баш онака океј дечко.Барем реално ќе ја прикаже културата на Македонците.
Кој го пратил, ушите да му ги јаде.
Не го следам шоуто. Ако гледам некогаш, ме тера на повраќање наредните три дена константно.Ама на забавава се испонаша како прав сељак... му дале да се напие и овој одма се фати на кршењето.
Опширна анализа даваш за некој кој не го следи шоуто.Не го следам шоуто. Ако гледам некогаш, ме тера на повраќање наредните три дена константно.
Младичов, појма немам кој е, го остаил мозокот настрана. Тато и мамо немале време да го воспитаат, пати од недостаток на внимание а кога ќе се напие слободата му доаѓа до израз. Чаре има. Му треба внимание додека е со време, не е убаво да се игнорира случајот.
Да ти дадам подршка тебе или на некој кој "отишол да не претставува", а ја уништил сликата само. ?? Ја дадов оваа анализа, бидејќи сум запознаен со случаи кои имаат вакво пијанство. И не знае човек дали да му помага на ваков, оти не е за сеири гледање.Опширна анализа даваш за некој кој не го следи шоуто.
И ако веќе кликна на темава за да кењаш, кењај за другите, не само са нашиот.
Ебате Македонците, ич да не се знаело поддршка да се даде.
Не не претставува нас, се претставува себеси. Сфатете го тоа веќе еднаш.Да ти дадам подршка тебе или на некој кој "отишол да не претставува", а ја уништил сликата само. ?? Ја дадов оваа анализа, бидејќи сум запознаен со случаи кои имаат вакво пијанство. И не знае човек дали да му помага на ваков, оти не е за сеири гледање.
Оукеј, Магдич.Не не претставува нас, се претставува себеси. Сфатете го тоа веќе еднаш.
Ќе не претставува нас кога прите што би ги земал победникот би оделе за државата или нешо слично. Ако утре тебе те видат на улица, нема да ти речат „Уууу, лошо пијанство“, ама нему ќе му речат.
Сам дека се посрами - да. Тебе или мене дека не посрамил, тешко.
Не пишувам многу по вакви теми, ретко и ги читам, ама не ми се смешни до толку. Напротив ми се бедни.Онаа шо се клецка пред сите дур мажи и и детето дома гледаат не ја срами цела држава, треба да сме многу малоумни да си замислуваме дека цела држава им е таква, али срам за себе си направи голем.
Не плукам, плукањето кошта 50 евра, а не се наоѓаат пари на улица секој ден.И чил малце, не мора одма со плукање, сите сме луѓе и сме имале и добри и лоши моменти во животот, ко божем ти никад не си се испонашал ко деген...
Барем реално ќе ја прикаже културата на Македонците.
Кој го пратил, ушите да му ги јаде.
Вики и Кики барем не се степаа (или и они се тепале таму?). А дека е "арен" и да се покаже на првата вечер...Арен си е бе дечкото. 100 пати поубаво ја претставува Македонија од Виолета и Кики Ралеви!![]()
Magde.не е битно дали не нас претставува или земјата,факт е дека се брука,не се покажува во најдобро светло во шоуто...како можеше еден Тони Зен да се престави убаво во Сурвајвр?Значи ако можел тој ке можел и нашиов сега во шоуто а и Кики и Вики,срамота е со вакво однесување да го гледа Балканот.Сепак морало да се бира кој да се прати од Македонија,зошто мирна личност да се прати нема теоретски шанси...Таму пола и повеке се,како да се изразам,бараби,распуштеници и што да кажам за да биде појасно,знам дека разбираш.Не не претставува нас, се претставува себеси. Сфатете го тоа веќе еднаш.
Ќе не претставува нас кога прите што би ги земал победникот би оделе за државата или нешо слично. Ако утре тебе те видат на улица, нема да ти речат „Уууу, лошо пијанство“, ама нему ќе му речат.
Сам дека се посрами - да. Тебе или мене дека не посрамил, тешко.
Онаа шо се клецка пред сите дур мажи и и детето дома гледаат не ја срами цела држава, треба да сме многу малоумни да си замислуваме дека цела држава им е таква, али срам за себе си направи голем.
И чил малце, не мора одма со плукање, сите сме луѓе и сме имале и добри и лоши моменти во животот, ко божем ти никад не си се испонашал ко деген...
Кики колку што имам следено не беше таква распуштеница ко Вики која легна со неа постар не знам колку години,а кога мораше да бира мегу Кики и Карло кој да си замине од шоуто го избра Карло да замине,а кога си замина тој направи вистинска шпанска сапуница,така да кој отиде таму не е за жалење.Вики и Кики барем не се степаа (или и они се тепале таму?). А дека е "арен" и да се покаже на првата вечер...
Taka e Magde. Neznam sto ima je na lugevo. Podobra licnost sto bi ne prestavila vo golemiot brat ni sme imale ni ke imame. Super e Nikola i za toa mora da go podrzimeИ ако веќе кликна на темава за да кењаш, кењај за другите, не само са нашиот.
Ебате Македонците, ич да не се знаело поддршка да се даде.