Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
^ Да, да баш сеа и јас видов. Ги испокина тие лампите па ги кршеше, маваше со флаши во стаклото...

Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
749
Јас пак мислам дека А1 не дава квалитетна програма... и лани кога Големот Брат се емитуваше на А1, многу ретко го гледав, за разлика од сега кога се емитува на Сител го гледам секој ден. А и онака јас А1 воопшто не гледам... па колку и да е интересна програмата што ја даваат. :)
оти мислам дека, секое шоу кое сител ќе го преземи од А1 некако нагло ми опажа квалитетот на шоуто, можеби е само до мене :)

--- надополнето ---

А иначе фаворити од ГБ ми се Тамара, Лестер и Никола М. :)

--- надополнето ---

Другите сите се безвеза, посебно оние сељацине Дуле и Радашин...

T

Tetro

Гостин
^ Да, да баш сеа и јас видов. Ги испокина тие лампите па ги кршеше, маваше со флаши во стаклото...
Барем реално ќе ја прикаже културата на Македонците. :toe:
Кој го пратил, ушите да му ги јаде.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.772
Поени од реакции
11.790
Колку што пратам до денеска беше онака најнормален од сите со тој Никола. Не правеше проблеми, се здружи со сите, разговараше, искрен беше, баш онака океј дечко.
Ама на забавава се испонаша како прав сељак... му дале да се напие и овој одма се фати на кршењето.

T

Tetro

Гостин
Ама на забавава се испонаша како прав сељак... му дале да се напие и овој одма се фати на кршењето.
Не го следам шоуто. Ако гледам некогаш, ме тера на повраќање наредните три дена константно.

Младичов, појма немам кој е, го остаил мозокот настрана. Тато и мамо немале време да го воспитаат, пати од недостаток на внимание а кога ќе се напие слободата му доаѓа до израз. Чаре има. Му треба внимание додека е со време, не е убаво да се игнорира случајот.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Не го следам шоуто. Ако гледам некогаш, ме тера на повраќање наредните три дена константно.

Младичов, појма немам кој е, го остаил мозокот настрана. Тато и мамо немале време да го воспитаат, пати од недостаток на внимание а кога ќе се напие слободата му доаѓа до израз. Чаре има. Му треба внимание додека е со време, не е убаво да се игнорира случајот.
Опширна анализа даваш за некој кој не го следи шоуто.
И ако веќе кликна на темава за да кењаш, кењај за другите, не само са нашиот.
Ебате Македонците, ич да не се знаело поддршка да се даде.

T

Tetro

Гостин
Опширна анализа даваш за некој кој не го следи шоуто.
Да ти дадам подршка тебе или на некој кој "отишол да не претставува", а ја уништил сликата само. ?? Ја дадов оваа анализа, бидејќи сум запознаен со случаи кои имаат вакво пијанство. И не знае човек дали да му помага на ваков, оти не е за сеири гледање.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Да ти дадам подршка тебе или на некој кој "отишол да не претставува", а ја уништил сликата само. ?? Ја дадов оваа анализа, бидејќи сум запознаен со случаи кои имаат вакво пијанство. И не знае човек дали да му помага на ваков, оти не е за сеири гледање.
Не не претставува нас, се претставува себеси. Сфатете го тоа веќе еднаш.
Ќе не претставува нас кога прите што би ги земал победникот би оделе за државата или нешо слично. Ако утре тебе те видат на улица, нема да ти речат „Уууу, лошо пијанство“, ама нему ќе му речат.
Сам дека се посрами - да. Тебе или мене дека не посрамил, тешко.
Онаа шо се клецка пред сите дур мажи и и детето дома гледаат не ја срами цела држава, треба да сме многу малоумни да си замислуваме дека цела држава им е таква, али срам за себе си направи голем.
И чил малце, не мора одма со плукање, сите сме луѓе и сме имале и добри и лоши моменти во животот, ко божем ти никад не си се испонашал ко деген...

T

Tetro

Гостин
Ќе не претставува нас кога прите што би ги земал победникот би оделе за државата или нешо слично. Ако утре тебе те видат на улица, нема да ти речат „Уууу, лошо пијанство“, ама нему ќе му речат.
Оукеј, Магдич. :) Го пратиле него, со којзнае каков избор на карактеристики. Абе, за да го пратат како пример да ја претставува Македонија требало да го прегледаат дали е здрав. И не ми кажувај, молим те, дека сам себе се претставува, луѓе те читаат. Парите се за него, ако се работи за пари, примерот на однесување е карактеристика негова, која се влече по него како сенка. Зошто не ги сакаат Македонците за работа на нафтени платформи? Оти имаме репутација стекнато што некои 5-рица плачковци допринесле за да бидеме у таква положба сега.
Онаа шо се клецка пред сите дур мажи и и детето дома гледаат не ја срами цела држава, треба да сме многу малоумни да си замислуваме дека цела држава им е таква, али срам за себе си направи голем.
Не пишувам многу по вакви теми, ретко и ги читам, ама не ми се смешни до толку. Напротив ми се бедни.
И чил малце, не мора одма со плукање, сите сме луѓе и сме имале и добри и лоши моменти во животот, ко божем ти никад не си се испонашал ко деген...
Не плукам, плукањето кошта 50 евра, а не се наоѓаат пари на улица секој ден. :) И, не, не сум од оние кои ќе се напијат и се бламираат насекаде.

Член од
14 април 2011
Мислења
48
Поени од реакции
9
Арен си е бе дечкото. 100 пати поубаво ја претставува Македонија од Виолета и Кики Ралеви! ;)

T

Tetro

Гостин
Арен си е бе дечкото. 100 пати поубаво ја претставува Македонија од Виолета и Кики Ралеви! ;)
Вики и Кики барем не се степаа (или и они се тепале таму?). А дека е "арен" и да се покаже на првата вечер...

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Magde.не е битно дали не нас претставува или земјата,факт е дека се брука,не се покажува во најдобро светло во шоуто...како можеше еден Тони Зен да се престави убаво во Сурвајвр?Значи ако можел тој ке можел и нашиов сега во шоуто а и Кики и Вики,срамота е со вакво однесување да го гледа Балканот.Сепак морало да се бира кој да се прати од Македонија,зошто мирна личност да се прати нема теоретски шанси...Таму пола и повеке се,како да се изразам,бараби,распуштеници и што да кажам за да биде појасно,знам дека разбираш.
Кога веке зборуваш за Маријана и Немеш,тоа е за нив ама затоа сега маж и ја напушти а детето нејзино колкаво е не знам не ја веке сигурно смета за светица.А Немеш го боли алатот,утре кога ке излезат од куката ке ја шутне како крпа а Маријана ке биде сама.
Така е кога се седи на два стола.
Јас сепак мислам дека кога се пријавуваат,се пријавуваат во голем број и вадат за натпреварувачите податоци,кој со каков карактер бил,така да си оди некој на прва не ми се верува,мора некој да одговара на такво шоу.
Јас од почеток го гледав шоуто и не ми се допадна концептот,шо знам сега ако затечам малку,инаку да ги гледам редовно не.

Вики и Кики барем не се степаа (или и они се тепале таму?). А дека е "арен" и да се покаже на првата вечер...
Кики колку што имам следено не беше таква распуштеница ко Вики која легна со неа постар не знам колку години,а кога мораше да бира мегу Кики и Карло кој да си замине од шоуто го избра Карло да замине,а кога си замина тој направи вистинска шпанска сапуница,така да кој отиде таму не е за жалење.

Член од
19 јануари 2009
Мислења
101
Поени од реакции
5
Taka e Magde. Neznam sto ima je na lugevo. Podobra licnost sto bi ne prestavila vo golemiot brat ni sme imale ni ke imame. Super e Nikola i za toa mora da go podrzime

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom