Големиот брат - нова сезона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Прва реченица на нашиот:
„Јас се палам на постари жени....“
Последна реченица:
„Сакам девојката да има и убава фаца, да не е фаца коњ, тело гром„

Да.

Како и да е, има некој хомосекусалец, пошо неколку пати спомнаа такво нешо...
Тоа е.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Прва реченица на нашиот:
„Јас се палам на постари жени....“
Последна реченица:
„Сакам девојката да има и убава фаца, да не е фаца коњ, тело гром„

Да.

Како и да е, има некој хомосекусалец, пошо неколку пати спомнаа такво нешо...
Тоа е.
и втората му беше ептен за никаде... помалите може да те помочаат у кревет.. - КАКОВ МОЧКО !

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Kриво ми е што не се дава и на Пинк 15 бидејќи таму скоро по цел ден имаше во живо од куќата.
Сега Сител наместо да пуштат пренос во живо тие ми дале некој филм кој ни тие незнаат како се вика.

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.588
Поени од реакции
6.750
Па вака...

Нашиов представник имаше многу лошо интро и се надевам дека нема да е таков и во куката, ипак Македонија ја представува т.е. ако гледаме од подобрата страна кој и да биде ке биде подобар од Боки 13 :) , повекето од девојките се физички топ но сепак некако во памет плитки ми излгедаат но да не навлагаме во критики многу рано.Тоа со депонијата не им е баш интересно мислам дека можеа нешто поиновативно да измислат.Сума сумарум ке биде добро шоу за тепање време но не очекувам ништо спектакуларно,,,па ке видиме како ке биде понатаму.

P

PewDiePie

Гостин
Мене ме нервира оној Никола (српскиот) со оперскиот глас,почна да се филма уште од почеток незнам дали го гледавте вклучувањето во живо. Тежок куртон.

Добро зошто се толку глупи мајке ви,ако нашион е педер тогаш бештииве нека ги пратат сите до една уште сега кај мене на ударна доза,(освен Драгана :back: таа не е бештија(бар сега за сега))ако веќе барате педер а ок има педер,ама тој е оној Хорват,слепи ли сте ?

Маца како секогаш дебилчина,таа хрватката ми е ок а онаа маријана се направила 500 кила,а баш беше еблеста порано,сеа од наочара не би и го цвикнал.

Како и да е ќе се гледа,ќе се тепа време.

И нормално,нашиот нема да победи. :tv:

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
ТОП ЖЕНСКИ во оваа сезона на Големиот Брат!

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Izjava:

Na učešće u Velikom bratu gledam kao na izazov, a ja želim da probam sve u životu

Biografija:

Nikola ima 20 godina i dolazi iz Makedonije. Studira na fakultetu za turizam i biznis. Radi kao model i menadžer po makedonskim klubovima. Ranije se bavio striptizom. Kaže da ne može bez vežbanja u teretani. Uzor mu je Miki Rurk zbog nesvakidašnjeg fizičkog izgleda. Rekreativno trenira fudbal. Učestvovao je u tv emisiji za modele.

Moto:

Iskoristi svaki momenat u životu.

Motiv:

Želim da probam nove stvari koje će mi pružiti nova iskustva.

Savršen dan:

Da bude sve u redu sa mojom porodicom a uveče da uživam sa svojom devojkom.

Redni broj:

Zanimanje:

Student

Obrazovanje:

Fakultet

Mesto stanovanja:

Skoplje

Bračno stanje:

U vezi

Ukratko o sebi:

Šarmantan i harizmatišan

А некој рече дека ќе легнел некоја :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Уште од старт навредувања за наши натпреварувачи,па демек педер бил зошто кажала бивша другарка која била другарка на него,нашиот менталитет продолжува да не се менува,си останува ист.Ах бре Македончиња мои,ако имате нешто да кажете паметно кажете ако не не пишајте за џабе колку да имате коментар +.Нејсе ако сте подобри од него зошто не сте се пријавиле?
Си кажав и претходно,ме нервира "англичанецот"А тоа со отпадот уште од старт :nenene:
Ajде да видеме како ке се преставиме во ова шоу.Авантурата нека започне :)

честа

Спор
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.317
Поени од реакции
1.033
На нашиов осеќам секој збор ќе му го пратите. Типот не ја претставува Македонија, се претставува себеси, кој го избрал да оди таму, Македонците? Не.
Геј, негеј, глуп, ебач, ме боли ташаков.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Вклучување во живо од Куката на Големиот брат во 14 часот на Сител,кој сака нека гледа.Да видеме како ке започне Кољо:icon_lol:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе викате некоја од прва вечер цицки ова она дај да видиме има ли слики.

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.054
Поени од реакции
8.365
еве ја хрватската бев страна
http://www.bigbrother.rtl.hr

а еве ја и србската
http://vb4.emotion.rs/

инаку стварно веќе досадно е шоуво не интересно како порано пошо истите фори и зезанции ги имаат смислено како порано што беа ,знаеш што те очекува знаеш дека ќе има откачени фаци во куќата и др

--- надополнето ---

Не работи линков.
еве ти линк али не се тоа камерите од куќата ,тоа е Пинк телевизија
http://didonetwork.co.cc/folkoteka

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom