Раскинување или не? Ако замине на одредено време (5-6 месеци)

• Креатор на темата Креатор на темата Nikola-
  • Време на започнување Време на започнување
Чии твои или на друга ? :vozbud:

Мои за жал, ама такви се правилата, искрено бев на работ на искушението, поминав прекрасно лудо лето, се беше во најдобар ред, но не попуштив, во врска сме скоро четири години и премногу ми значи и ја сакам повеќе од се на светот :)

и чекањето се исплати, кога се врати се удривме мНогу јакО ;)

Мои за жал, ама такви се правилата, искрено бев на работ на искушението, поминав прекрасно лудо лето, се беше во најдобар ред, но не попуштив, во врска сме скоро четири години и премногу ми значи и ја сакам повеќе од се на светот :)

сакаш да кажеш дека би одолеал на некоја каква што е сексилишс007 ?:twisted: no way туку не ти се пружила ваљда таква шанса затоа само :drk::twisted:

Денес е времето каде што ради подобар живот мора некој да оди во туѓина.
Јасно е дека доколку јас неможам со вереницата да си обезбедиме свој покрив на глава, подобра иднина, некој од нас мора да се жртвува одреден временски период како горе наведениот.
Заедно си ја градиме иднината и тие 6 месец какви биле ќе поминат ништо страшно!
Бар сега е лесно скајпот чудни ствари прае, а и не е тешко да се изджи!

Брат најискрено прашање. Да си стопосто сигурен дека нема шанси да дознае женската и да те заведе некоја ама онака животна шанса свеста да ти ја земи да ти пушта раче да те здрви на место. Е кажи ми како ќе одолејш? По претпоставка дека нема да ти ја компромитира врската.

Да, затоа и го напишав првиот пост, каков човек би бил кога би подлегнал на искушенијата? :)

За искушеници има манастири...
А кога би подлегнал на искушенијата, па нормален човек...

Брат најискрено прашање. Да си стопосто сигурен дека нема шанси да дознае женската и да те заведе некоја ама онака животна шанса свеста да ти ја земи да ти пушта раче да те здрви на место. Е кажи ми како ќе одолејш? По претпоставка дека нема да ти ја компромитира врската.

Не е важно дали ке дознае женската, се работи за принципи совесност, прво јас несакам да го направам тоа, како би ја погледанл во очи личноста која најмногу ја сакам и ја почитувам после такво нешто? кажав дека сум во врска веќе 4 години, совршена врска баш онаква каква што сум посакувал одсекогаш, со нејзе го поминавам најубавиот дел од животот, не сакам да ја прокоцкам, сум жртвувал многу за неа, исто и таа за мене, и цела доверба градена со години ке да се сруши како кула од карти за едно ебање или пушење...НЕ:nenene:
Не се доведувам до ситуација, искушение какво што опиша, животна шанса е мојата партнерка, само таа може да ме здрви! :)

Не е важно дали ке дознае женската, се работи за принципи совесност, прво јас несакам да го направам тоа, како би ја погледанл во очи личноста која најмногу ја сакам и ја почитувам после такво нешто? кажав дека сум во врска веќе 4 години, совршена врска баш онаква каква што сум посакувал одсекогаш, со нејзе го поминавам најубавиот дел од животот, не сакам да ја прокоцкам, сум жртвувал многу за неа, исто и таа за мене, и цела доверба градена со години ке да се сруши како кула од карти за едно ебање или пушење...НЕ:nenene:
Не се доведувам до ситуација, искушение какво што опиша, животна шанса е мојата партнерка, само таа може да ме здрви! :)

Па што тогаш не се жртвувала до крај и не го жртвувала и одењето во странство во име на љубовта а?
Или тоа не се рачуна?

обичем смртник е тоа би бил нема да си ни прв ни последен да си :smir:

За искушеници има манастири...
А кога би подлегнал на искушенијата, па нормален човек...

Нели? :) хипотетичи оние кои лесно потпаѓат под искушенија најчесто завршуваат во затвор или на веНа!! или го бркаат змејот, зарем тоа не е исто?

Нели? :) хипотетичи оние кои лесно потпаѓат под искушенија најчесто завршуваат во затвор или на веНа!! или го бркаат змејот, зарем тоа не е исто?

А тие што не подпаѓаат на искушенија се само на ганџа? Нели?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom