Aлбански учебник: половина Македонија е албанска!?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Веќе шемите со криминални пари на купување имот се проширија на Врање, Ниш, Велес, Прилеп, Битола, Охрид и така осите ќе касаат ќе касаат, додека не дојде, мечката.

Осите ке касаат ке касаат додека можат, и додека имаат можност, кога ке дојде мечката, ке си го викнат лавот, да се справи со мечката, и завршена работа, осите си го добија тоа што требаше.

Ја знаеш ова приказна нели?

So Skiptar tesko da izlezis na kraj...:tapp:

Не, со глупак тешко се излегува на крај. Две години се борам со твојот дефицит на интелигенција, никако да се доборам. Бегај и не замарај со твои желби и потреби, не е период на Нова Година и Крисмас.

Ne, ti nemas problem so mojata inteligencija, tuku imas problem so site Makedonci...:tapp:

Zatoa ne moze da se izlezi na kraj, poradi toa sto i da se reci za Albancite, vistina postavena so fakti, odma toa se interpretira kako tolku emocionalno od vasa strana sto e neverojatno :tapp:

Генерално неевоулуираниве остатоци од некогашните племенски заедници имаат проблем со сите што не се Албанци. Ни самите не знаат што сакаат. И се да им дадеш џабе им е, после извесно време ќе го уништат тоа што го имаат. Пример е Косово не знаат што да прават сега со себе и со државата, кај д а ешто да е сами ќе се испотепаат и уништат.
И не треба да се лутите кога некој ви пишува за вашите адети. Еднаш бев по работа во Желино кај Албанци и жена му на тој не беше забулена и веднаш се стаписаа почнаа да викаат нешто неразбирливо за нас ја бутна анекаде у друга соба и дојдоа стариот (дедото) и мажот и кај мене и не послужи старата (бабата). И коа прашав што се случило прво нејкеа д акажат па после кажаа дек аадетот бил ако не е забулена жената пред гостинот тој (гостинот) може д апобара да ја опне и без проблем мора д априфати домаќинот!!!!!!
Јебо те !!!! Што све не трпи земјава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom