Помош со отворање сајт

• Креатор на темата Креатор на темата tRoLoLo-.-
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2009
Мислења
311
Поени од реакции
14
Локација
Охрид
Дали некој знајт како можам да отворам некој блокиран сајт ко на пример фејсбук,миниклип и т.н. мн блокирани сајтој од страна на министерствово за образование на р.м. Ај ако мојт некој да ми помогнит како можам да ги одблокирам или пробијам некако странициве на Линукс Едубунту ќе ми бидит од корист и мене и на уште мн шо ќе ги читет странициве :helou: Фала:wink:

Не си прв што сака вака. Почитувајте ја забраната и научете се да функционирате без фејсбук додека сте на часови.

Дали некој знајт како можам да отворам некој блокиран сајт ко на пример фејсбук,миниклип и т.н. мн блокирани сајтој од страна на министерствово за образование на р.м. Ај ако мојт некој да ми помогнит како можам да ги одблокирам или пробијам некако странициве на Линукс Едубунту ќе ми бидит од корист и мене и на уште мн шо ќе ги читет странициве :helou: Фала:wink:

Аман бе земи учи на час,дома и така ќе се убиеш на фб и миниклип... ах Грујо што им стави компјутери на сите :nenene:

Абе кое учење .. а за фв ич не ми требит.. само ко ке е досадно ко сега на пр. немам шо да прам и сакам да играм нешто а све ми е блокирано.. и неможам .. јбг ..

Јави се кај училишниот психолог...

Постои прокси бе дечко :)
http://proxy.org
Повели :)
Бај д веј, компјутерите се ставени за да ни се олесни учењето, но на одморот може и малку фејсбук де :P

Џабе, неможат децава да се научат на ред :) Тоа што се ставени компјутерите не треба да се користат за игри и фејсбук. Мислам дека целата поента со овие компјутери е промашена :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom