GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Добар си за лов , нема што брате, друг пат одиме заедно ! :cug:
Идеме! <3

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Добар си за лов , нема што брате, друг пат одиме заедно ! :cug:
.епа што да правиме кога НЕКОИ НЕМААТ врски во "елитните" училишта да ги запишат(ЈБТ,Орце,Борис,Карев, итн), и што сите НЕ САКААТ да бидат економисти и правници.........Сите ученици албанци кои се запишуваат на ЕМУЦ, го прават тоа поради тоа што не ги примаат по другите по.. стандардни училишта (најчесто поради тоа што се предобри за тоа училиште </sarcasm>). Според еден колега кој заврши во ЕТУЦ, скоро иста е ситуацијата и таму.
Последици? Ете, ги гледаме секој ден. Јас барем ги гледав дури учев во тој реон од градот. Фала му на Горниот, конечно се отарасив од тоа проклето место. Населбата како населба си е супер, ама да имаш две такви училишта (по кои се запишуваат ептен мирни луѓе), оддалечени една од друга, една ебана автобуска станица, што може човек да очекува?
Истата приказна се повторува цело време.
Прееска дури се возев во автобус, двајца дечки до мене, македонци, правеа муабет токму на оваа тема, и едниот му вели на другиот: Фативме тројца, бла бла бла, при симнување крш ги направивме. Арно ама, утредента ние го изедовме стапот.
абе брат и кузнае шо да стаат за 2-3 дена ќе биде тоа...секогаш е така и после ќе ги снема...Мислам дека и да се сменат рути на автобуси и да се превземат мерки во школите џабе е кога домашното воспитување ги учи на сосема спротивното сега за сега единствен спас за овие автобуси е внатре да има по 10 алфи па нека мрдне некој ако има гз...
така треба ама нема шанси да го праат тоа секој ден:nenene::nenene:ми кажаа неколку другари дека почнале да влагаат алфи по автобуси да те претресуваат ако носиш боксирач, нож и останато ладно оружје или пак огнено оружје одма те носат во станица...ранецот цел ти го претресуват и од глава до пети човек претресуваат...
све е џабе, ние на времето имавме и школски автобус, али само пола год траеше , после све истоМислам дека и да се сменат рути на автобуси и да се превземат мерки во школите џабе е кога домашното воспитување ги учи на сосема спротивното сега за сега единствен спас за овие автобуси е внатре да има по 10 алфи па нека мрдне некој ако има гз...
добро шо траел пола година џДсве е џабе, ние на времето имавме и школски автобус, али само пола год траеше , после све исто![]()
Tolku glup narod sme sto ke si patime mnogu godiniАмерикан амбасада+Влада+Латас=измислени тепачки по автобуси и паркови.Значи која пропаганда ни ја прават и како си ја голтаме секоја ни чест.
![]()