Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да не претерам али вода пијам едно 4-5 литра дневно сигурно, а за исхраната мајонез не јадам едно година дена..Пробај внимавај на исхраната, што повеќе глупости внесени во тебе, толку повеќе глупости на тебе, значи пробај повеќе овошје, зеленчук и вода.
Ако немаш многу..у ствари многу малку е релативно. Ме интересира -ти давале некогаш крв недај боже?Зошто никој не ми одговараше у темата за бубулици отварам нова.
Имам црвенило на лицето од стари бубулици и таму-ваму по некоја бубулица али мала.
Чаре?? некоја крема или нешто?
p.s. IM DESPERATE:jaj:
Не, јас имам давано 4 пати.Ако немаш многу..у ствари многу малку е релативно. Ме интересира -ти давале некогаш крв недај боже?
Истото прашање и за другите кои имаат малку повеќе проблеми со оваа појава -дали имате примано крв (трансфузија)?
Денес слушнав за ова,наредниот пат ако можам ќе дадам крвА имам и давано крв, првиот и вториот пат ми помогна ми се смири лицето, не ми беше црвено али само неколку месеци после пак се врати црвенилото![]()
Sveza riba e sekogas najkorisna, no jas konsumirav i przena i konzervirana. Isto taka przenata gledaj da bide vo domasni uslovi i so soncogledovo masloа ова со рибава..прженада биде или..пошо иам гледано некој диети шо држат варени риби...или нема врска?

Crveniloto na liceto nema da ti isezne od pravilna ishrana , ako e od stari bubulici.A novite bubulici i nivnoto pojavuvanje mozes da si go kontroliras so idhranata. E sea tie luznite sto gi imas od stari bubuljici t.e. crvenilito ke si probas so pilinzi i ako si vo moznost da odis na kozmeticar na mikrodermoabrazija, tretman za ramnenje i za crvenilo. jas bev ednas i mozam da ti kazam deka mnogu pomaga. Zatoa sto toa crveniloto si e vnatre vo kozata vo podolnite sloevi i nema bas lesno da iscezne.Зошто никој не ми одговараше у темата за бубулици отварам нова.
Имам црвенило на лицето од стари бубулици и таму-ваму по некоја бубулица али мала.
Чаре?? некоја крема или нешто?
p.s. IM DESPERATE:jaj: