Намали им ги платите, просто и едноставно.Ај некој шо има искуство со фирмиве нека каже као да напраам да ми се исплатат работнициве?
Ако им ги намалам платите ќе си идат од кај мене. Нишо не сум напраил така.Намали им ги платите, просто и едноставно.
Или кога ќе бараш работници, барај со реферали.
Ама пак ако не им ги намалиш си во загуба. То е...Ако им ги намалам платите ќе си идат од кај мене. Нишо не сум напраил така.
имам 3 житари и една пекара-житото го работам сам,а плаќам 3 работници во пекарата и работам рентабилно.....работниците во житара не се исплаќаат ниту во пекара - ако не ја снабдуваш сам со житоАј некој шо има искуство со фирмиве нека каже као да напраам да ми се исплатат работнициве?
епа тоа приметив, па сеа собирам за житариимам 3 житари и една пекара-житото го работам сам,а плаќам 3 работници во пекарата и работам рентабилно.....работниците во житара не се исплаќаат ниту во пекара - ако не ја снабдуваш сам со жито
Ја па обратно. Иам една житара и 3 вработени а 3 пекари и работам сам во нив. Работам рентабилно.имам 3 житари и една пекара-житото го работам сам,а плаќам 3 работници во пекарата и работам рентабилно.....работниците во житара не се исплаќаат ниту во пекара - ако не ја снабдуваш сам со жито
Рентабилно?Ја па обратно. Иам една житара и 3 вработени а 3 пекари и работам сам во нив. Работам рентабилно.
Минимален трошок, максимална добивка?Рентабилно?
define: rentabilno
Аха аха...не ми беше јасно пошо не знам кој човек би сакал да работи нерентабилноМинимален трошок, максимална добивка?
Јуни гледам дискусијата од ереп тука ќе ја продолжиме хахахаКонгресмените немаат скоро никаква можност да ја управат државата, ете економистите предложија нови даноци - ги прифатија, и донации цело време пуштаат. И не го кривиме само претседателот туку цела влада 10-тина играчи што се. 3-та држава по ред сме според приходи, еден куп работи се ветија а ништо не исполнија ни нова единица, ни подобрување на ММ.