Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
абе а логиран беше како Sarmetina. Нели е она иван ванчо македонски?

Сарметина е новинарот што ни помага за објавување, а Иван збореше :)

Инаку пратена беа и тенкови за војната со Бугарија, едноставно тие многу повеќе од нас потрошија и имаат многу по-јаки играчи. Важно имаме потенцијал со текот на времете ќе го покажеме тоа како ќе се зајакнуваме.

И Србите првите 9 пати не успеаја да и земат регион на Хрватска а сега ...

Ајде македонски народе спремај се за одбрана на источна македонија :D

Никој не ги разбира хахаха
Поважни им се виртуелните пари од своите „сограѓани“

Еј вчера незнаеш колку сум се нервирал, значи го шиткаја по 0.75 и влезе еден Турчин од Лазократи на маркет стави леб во количина 4000+ за 0.60.

Еј вчера незнаеш колку сум се нервирал, значи го шиткаја по 0.75 и влезе еден Турчин од Лазократи на маркет стави леб во количина 4000+ за 0.60.
Да не беа лазократите и државните лебови кои идеа дел за 0.6 дел за 0.5 сите ќе испоцркавме. Секоја чест за пекарите, убаво се збогарија и сеа ај да ги нема од земјава. Земаа пари шо земаа, ај сеа сите у странство !

Како што читам војнава била само да ги спасиме Турците и затоа не сме трошеле gold, се надевам дека ова не е кажано за да ни се дигне моралот /:)

--- надополнето ---

Aj кажете дали да чекам до утре да падне цената на лебот или сега да купувам . Незнам зошто прееска ми се појавија 60 денари :)

да кревам морал за некое дете пекарче пари да прави, аа така јок.
одсеа си работам парите у џеп и уживај, кога ќе напраам 3000 голд МОЖЕБИ ќе удрам, дотогаш со среќа мкд....

[/COLOR]Aj кажете дали да чекам до утре да падне цената на лебот или сега да купувам . Незнам зошто прееска ми се појавија 60 денари :)

Нема да падне утре цената, можно е и да рипне, утре ке биде нападната Источна Македонија.

Точно, Bojan_rnr има право, утре може цената на лебот да се искачи и до 1 МКД бидејќи утре ќе не нападнат фановите на Азис, јас сум супер сеа за сеа, на пазар купив 41 квалити 6 леб за 0.01. :salut: И да еве линк од мој профил: MacedonianSoldierAlexander.

Точно, Bojan_rnr има право, утре може цената на лебот да се искачи и до 1 МКД бидејќи утре ќе не нападнат фановите на Азис, јас сум супер сеа за сеа, на пазар купив 41 квалити 6 леб за 0.01. :salut: И да еве линк од мој профил: MacedonianSoldierAlexander.

А ти си тој шо ги разџапа лебовите а?:) Нема везе јас собрав 20 па разделив на некој :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom