Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробав да се регистрирам, се ок...но не ми стигнува ништо на e-mail и кога пробувам да се логирам ми вика дека не постои таков user или грешка password. А пак кога ќе пробам да се пререгистрирам, пример во друга држава, ми вели дека веќе истиот e-mail е внесен во мрежата. Што да се прави?
не се регистрирај по неколку пати ..
почекај да ти стаса емаил ..
Работата е што се регистрирав пред околу 30-40 мин. Па не ми се верува да е толку бавно или сепак е!?
Oops, something went wrong.
The server is apparently unavailable for the moment. We're doing everything we can to correct the problem. Please try again later.
Oops, something went wrong.
The server is apparently unavailable for the moment. We're doing everything we can to correct the problem. Please try again later.
регистрирај се за во Бугарија, Турција или Грција ...
па потоа ќе се префрлиш во МК ..
изгледа прави проблем за регистрирање за во МК директно .. затоа шо пред 3-4дена не додадоа ..
Се регистрирав во Софија, Бугарија, под user Maced0n. Како да се префрлам сега, пробувам но ми вели : You don't have enough experience to change your residence now. You need to be at least level 7.
Се регистрирав во Софија, Бугарија, под user Maced0n. Како да се префрлам сега, пробувам но ми вели : You don't have enough experience to change your residence now. You need to be at least level 7.