Топ 10 песни на кои мажите плачат

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.549
Поени од реакции
5.857
Локација
Haunted Hayride
Веб-сајт
misterijamk.blogspot.com
„Everybody Hurts“, синглот на американската група РЕМ од 1993 година, е песна со која мажите најлесно „пуштаат солза“, објави компанијата Пи-Ар-Ес фор мјузик, која се занимава со авторски права во музиката.

На второ место е "Тears In Heaven" на Ерик Клептон и на третото "Hallelujah" на Леонард Коен.

Следува листата што ја објави Пи-Ар-Ес фор мјузик:

1. "Everybody Hurts" („РЕМ")

2. "Tears In Heaven" (Ерик Клептон)

3. "Hallelujah" (Леонард Коен)

4. "Nothing Compares 2 U" (Шинед О'Конор)

5. "With Or Without You" („У2")

6. "The Drugs Don't Work" ("Верв")

7. "Candle In The Wind" (Елтон Џон)

8. "Streets Of Philadelphia" (Брус Спрингстин)

9. "Unchained Melody" (Тод Данкан)

10. "Angels" (Роби Вилијамс)

Јас не плачам на ниедна од овие..нешто не е во ред со мене или овие сакале само да бидат интересни со тоа ТОП 10 ПЕСНИ НА КОИ МАИТЕ ПЛАЧАТ...

Плачете на оваа песна?! Абе ајдеее не се правете сега мали принцези :pos: :pos: :pos: ова е ептен женска песна бреееееее, ние треба да кубеме коси на оваа песна, оти нели машките не плачат оти се „појакиот“ пол :pos:

Јас не плачам на ниедна од овие..нешто не е во ред со мене или овие сакале само да бидат интересни со тоа ТОП 10 ПЕСНИ НА КОИ МАИТЕ ПЛАЧАТ...

Па топ 10 песни, не значи дека апсолутно за сите важи дека плачат на овие песни, ама од испитувањето тие најчесто се појавувале меѓу избраните.

Иначе многу интересно, од увек сум се прашувала на кои песни и дали воопшто постојат песни на кои мажите плачат. :pipi:

--- надополнето ---

Плачете на оваа песна?! Абе ајдеее не се правете сега мали принцези :pos: :pos: :pos: ова е ептен женска песна бреееееее
Е колку ме нервираат значи овие муабети, женска била песната. Е заради ваквите стереотипи, општеството нема да мрдне никаде, пошо све дели на машко/женско...

Плачете на оваа песна?! Абе ајдеее не се правете сега мали принцези :pos: :pos: :pos: ова е ептен женска песна бреееееее, ние треба да кубеме коси на оваа песна, оти нели машките не плачат оти се „појакиот“ пол :pos:

i cry every time I hear it. That song remind me so much about my mom who past away a year ago <3

гледај коментар на јутуб од истото видео. Мене искрено ми е жал. А за песнава...:toe:

Е колку ме нервираат значи овие муабети, женска била песната. Е заради ваквите стереотипи, општеството нема да мрдне никаде, пошо све дели на машко/женско...

Јас не ги правам овие споредби, туку само кажувам што велат машките, има видено на форумов колку теми има на кои само се маваат во гради колку се тие супер, а колку ние не чиниме :toe: не е до мене :pos:

На филм ај донекаде е сфатливо... ама на песна да плачам бе, аман... :)

Темава не е за во ЧДА, за во Музика е. Ќе ја префрлам таму и нормално се очекува нормални постови, не сеирџиски. :smir:

На филм ај донекаде е сфатливо... ама на песна да плачам бе, аман... :)
Демек плачењето не е за мажи, а? Мажите немаат емоции:)

Листава е добра, и од овие 10 само три така ме фрлаат во некое потажно чувство... Hallelujah, Angels и Nothing compares to you...
Како и да е, сите 10 се прекрасни.

машки: о, его мое... те молам дозволи ми да имам емоции...
женски: оваа песна ми буди толку толку тажни спомени...не, не плачам, имам само нешто во окото...

овие песни се геј и јас како нормално машко никогаш не би плачел, во спротивно би бил геј, јас сум стрејт и како таков не ги ни слушам овие песни а и кога случајно би ги слушнал некоја од нив не би плачел затоа што не сум геј, немора некој да плаче ако ги слуша овие песми, со самото слушање на овие песми машкото станува геј (при што повеќе не е мешко), плачењето општо како процес е геј и не е за машки, подобро би седел и би маструбирал 15 минути одколку да палчам без разлика на времето, затоа што со маструбирањето не се искажува никакви емоции и тоа не е геј (освен ако маструбирате и плачете).

Демек плачењето не е за мажи, а? Мажите немаат емоции:)

Листава е добра, и од овие 10 само три така ме фрлаат во некое потажно чувство... Hallelujah, Angels и Nothing compares to you...
Како и да е, сите 10 се прекрасни.

Не, не мислев на тоа дека мажите немаат емоциите. Секако и мене ми будат некое потажно чувство (не сите :Р ), али за плачење на песна малце несалам ми е целава работа :)
И дека се прекрасни, потполно се согласувам. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom