Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Не сфаќам. Ако не ви се допаѓа он/емисијата негова, зошто го/ја гледате?
Ќе сркал ќотек... Ви го чепна Гвујо, па одма како млади мајмуни се попаливте. А не гледате дека тој Гвујо ни го става од сите страни, метафорично кажано.
А ако пак не го гледате, зошто по ѓаволите пишувате на форум за него? Или сакате да бидете "in", па да мразите се' што останатите мразат?
Имаше едно време една тема со наслов Сериски броеви, или нешто слично. Читнете нешто таму, може ќе се пронајдете.
Обидете се барем да формирате ваш, сопствен став, а не да слушате партиски обележани овци.
Бог да чува.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
а и Армин кој е многу активен на политички план
Добро ти сериозно ова? :pos:
Тончи ми рече мене сум бил активен на политички план? Господинот со партиска книшка шо работи за Коце ми рече ова. :pos:
Брат те молам извини се за нешто шо никогаш не можеш да го докажеш/

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Батка јас сум ха-це тип со војнички чизми, а ти си шизикот со ауто со 18инчни бандаши. Може да те поздравам со
Удри го богаташот
скрши му ги забите
удри го богаташот
собери му ги парите

Во врска со тоа кој е поактивен на политички план, нема гајле, ќе си ги мериме, на кој му е поголем... спејсот на тастатурата.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Удри по кого сакаш ја сум 0 политички активен ти си .. си знајш.

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.966
Поени од реакции
4.073
Јас знам дека Јофе, го гледаат тешки глупаци или негови роднини, други не може да бидат до душа и Чак норис може да издржи само една епизода да го гледа, тешко да две. Типот еднаш го пуштив и едноставно толку е тежок да го слушам, што мислам дека треба после 3 минути со него да одам да повратам. Јас разбирам да има хумор и сатира за критика на политиката ама дајте некое добро дете што и тој што е критикуван ќе почне да се смее, добри примери се Тони Михајловски и Игор, ама знаат да те насмеат овој е тежок значи не можат и глувите луѓе да го трпат.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Удри по кого сакаш ја сум 0 политички активен ти си .. си знајш.
Бидејќи сум голема мрза, нема да барам твои стари постови, ама ќе те следам во иднина. Патем, јас од којзнае кога немам напишано политички пост. Ова со Јове е од аспект на ТВ гледач.
Грд е, не знае да зборува и не е смешен. Кој кур го натера да се појави на Тв не знам, ама за сите ќе беше многу подобро доколку си останеше само на пишувањето во весник.

Член од
5 декември 2008
Мислења
698
Поени од реакции
211
Кога може онај деген Јанко што секој збор му е навреда и потценување зошо да не и Јован, критикува се заебава на сметка на политичарите не е секогаш нај нај , но за почеток е добар, отворен, мене ми е ок. Зошо да јади котек, сигурно тоа некој закоравени иритирани вмровци сакат да го тепат . :)

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кога може онај деген Јанко што секој збор му е навреда и потценување зошо да не и Јован, критикува се заебава на сметка на политичарите не е секогаш нај нај , но за почеток е добар, отворен, мене ми е ок. Зошо да јади котек, сигурно тоа некој закоравени иритирани вмровци сакат да го тепат . :)
Јове треба да јаде фурни леб за да може да биде како Јанко и да го има тоа право да збори на телевизија.

T

Tetro

Гостин
Јас не знам ништо за политика, ама дечкото ти е толку одбивен карактер, само за подигравање е. Шоуто му е без смисла, а шегите празни некако. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Убаво ќе биде Јофе да го стигне нивото на Јанко, ама треба мнооогу фурни леб да изеде.
Како прво Јанко беше колумнист во 100% Мултимедија на времето кога Јофе уште пишувал само со молив. Како Второ Јанко има стаж во радија подолг од животот на Јофе. Јанко летово кога коментираше светско првенство во футбал избегнуваше политика. Ако тоа Јофе го направи јас пак ќе станам христијанин. Ама пак нема да му текне да пушти некоја техно трака од времето пред техното да стане геј музика.

Е сега една вистина. Не ја гледам емисијата Јади бурек. Не гледам политички емисии воопшто. Политиката ги расипува луѓето.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Читајќи ги последниве неколку страници сфатив дека Јофе има само 2 кајганџии кои го гледаат. Магде која му е другарка и Армин кој е многу активен на политички план. Останатите кајганџии не трошат драгоцено време за да го гледаат. Значи публика му е простата раја која после пред коперација ќе збори, еј јофе многу јако им кажа на оние од владана, ѕвер е, свака му час.
Искрено... тоа е многу ретардирано.

п.с. Дарлинг, не знам како изгледаш во живо, ама Магде е поголема од мене (висина, ТЕЖИНА), па сеа ти види :) На форум веќе лош збор против нејзини другарчиња, НЕ :pos:
Не знам дали се слеп, али во анкета има број на луѓе на кои им се допаѓа емисијата на Јован. Јасно ми е дека тебе вака ти одговара повеќе, ама баш ме брига да и кажам, моеш да продолжиш да глумиш лудило.
Jaс не го бранам Јован инаку, пишав и пред тоа дека секој има право на мислење и разлика на вкусови бла бла, али најчесто доаѓам на темава да вратам да ретардирани постови.

И за политичка акивност зборува некој шо има ваков албум

и ваква слика....

Океј е Тончи, знаеме дека си закоравен вмровец и дека го мразиш Јован пошо ти го чачка Грујо.

И да Дарлинг, би афрејд.. еве ко Тончи на пример, се кара смртно со мене, а коа ќе ме види цимоли и ми се лигуши.... би вери афрејд...

Kajgana Shop

На врв Bottom