Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Аааааа, тука лежел зајко...Признај дека би сакал да имаш, признај. Ако ништо друго, бар имаш куп фотографии па можеме да ти го анализираме ликот и стасот, вака коа ќе те рендаме на специјално отворена за тебе на форумов тема (ама беше долго ова)...Шо ти се вика потсвест, онака у општ муабет и оп, излази на површина...:) Можда ќе те гледаме на Сител еден ден, знаеш како она: на А1 Шекерезат-на Сител Ѓумуш, на А1 Јофе-на Сител Тончи...симпатично!

Зајко засега лежи кај Велија и збориме за сегашност, а некое детенце кое сака да стане славно преку ноќ преку политичките игри на неговиот газда треба да знае дека нема да наиде на „браво“ кај поголемиот дел од гледачите. Можеби и сеуште не е свесен што прави, заслепен од сонот за популарност. Но и слеп може да види дека е далеку од хумор и дека неговото појавување пред екраните е тапа начин за терање на политичка пропаганда, се разбира строго диктирана од ќелавиот.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Меги сонценце навивачко :) Јас си имам разјаснето, не бери гајле за мене.
Ако почнеш да гледаш фотки од мене (многу повеќе се од 125) нормално дека ќе најдеш грди фотки, МЕЃУТОА ЈАС НЕ СЕ ФУРАМ ДЕКА ИМАМ УДАРЕН ТЕРМИН НА А1 ТЕЛЕВИЗИЈА.
Ондак многу ниски вредности имаш чим нечиј изглед ти е толку битен..
И никој не се фура дека има ударен термин на а1, нормална реклама е ко секоја една за секој емисија...
Сеа тебе тоа што толку длабоко те дирнува, е веќе друг муабет...:)

Кулирај си Тончи, знам дека си хејтер.. Не дека имаш некоја добра причина, ама океј е, јасно ми е се :)

М

Мартин`

Гостин
Аааааа, тука лежел зајко...Признај дека би сакал да имаш, признај. Ако ништо друго, бар имаш куп фотографии па можеме да ти го анализираме ликот и стасот, вака коа ќе те рендаме на специјално отворена за тебе на форумов тема (ама беше долго ова)...Шо ти се вика потсвест, онака у општ муабет и оп, излази на површина...:) Можда ќе те гледаме на Сител еден ден, знаеш како она: на А1 Шекерезат-на Сител Ѓумуш, на А1 Јофе-на Сител Тончи...симпатично!
Да сигурно „би“ сакал да лиже гз на Велија, дај бе претера веќе ти би ти кажал со други зборови ама ептен ќе ме банираат на форумов.. ме боли к$# дали Јофе водел емисија и онака нема да работи за повеќе од 20.000 денари... а ако вас животна амбиција ви е лижење гз за стигнување до некое место продолжете така има „иднина“ во вас!

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Кажи ми една добра причина за хејт?
Затоа што е подобар/ра од мене...
Затоа што има повеќе пари од мене...
Затоа што е попаметен/на од мене....
Затоа шо има поубав/а дечко/девојка од мене...
Зашо сите го/ја сакаат....

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ова значи дека е совршен?

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Кулирај си Тончи, знам дека си хејтер.. Не дека имаш некоја добра причина, ама океј е, јасно ми е се :)
Ова значи дека е совршен?
Мислам дека не.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Му набројав неколку причини, не реков дека некој конкретно ги поседува овие карактеристики.
А совршеноста е релативна...
Зошто тогаш го мразиме Боки 13? Зошто го мразиме Зоки големоглавиот? Сигурно не зошто се извонредни иако да, има премногу разлика помеѓу нив и Јован. Тој е барем 3 класи попаметен од нив ама сепак испаѓа дворски шут како и претходниве двајца. Штета е само шо свесно го прави тоа.

T

Tetro

Гостин
Зошто тогаш го мразиме Боки 13? Зошто го мразиме Зоки големоглавиот? Сигурно не зошто се извонредни иако да, има премногу разлика помеѓу нив и Јован. Тој е барем 3 класи попаметен од нив ама сепак испаѓа дворски шут како и претходниве двајца. Штета е само шо свесно го прави тоа.
Не ѓи мразиме, ѓи реметиме пошто се за сеир :)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Не ѓи мразиме, ѓи реметиме пошто се за сеир :)
Сеедно е како би го дефинирал тоа. Исто е и за Јован. Го реметат за глупавиот хумор, а верувај може он и подобро од тоа.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.002
Драги Меги и Лејди Кју.
Чисто информативно и јас имам поминато дел од мојата кариера во телевизиски куќа, нормално позади камери. Знам дека не сум за на ТВ. Тоа што имам миљон фотографии од мене... тоа ми е вродено, на времето татко ми трошел по неколку филмови годишно фотографирајќи ме мене и сестра ми.

За хејт... прочитај ми го потписот. Јас не го мразам Јофе. Јас не сакам такви појави да се појавуваат на македонските телевизии. Кога телевизиите во Македонија ќе понудат квалитет, ќе одам во продавница да си купам телевизор за во соба. До тогаш ќе мрчам наоколу, па се надевам дека мојот збор ќе биде услишен.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Oh gosh... Затоа што се убер поразлични од сите до сеа шо се на телевизија...
Јез да за Зоки мислам дека затоа шо е феминизиран. Да не речам педерастичен :)
Боки се праи женско со сила, се облекува ко жена, се шминка.... Доволни причини за хејтање...
Иако омраза е многу силна емоција ко за некој шо не го ни знаете лично..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Не знаеш што е дворска будала ти, еден кај мене у маало како паун дигнат идеше покрај нашиов градоначалник, и уште седи дома невработен... Овој барем си лапа 20.000 минимум и си стана познат, вака или така.

На Латас што му фали? Си зема станче и џипче, како само он си знае и пола македонија. И ден денес е некој и нешто во Македонија, џаби ние/вие колку и да збориме.

Такви сме ние македонците, само некој јавно тоа го прави пред 1.000.000 гледачи, некој у маало....

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Тоа се причини за, хм.. незнам, почитување? Угледување на некого?
Причина за хејт? Зашо смрди. Зашо хуморот му е комиње. Зашо стилот му е гроздобер. Зашо смрди на естроген.

Ај. Немој муабет на темава. Прво прави разлика меѓу причини за хејт и причини за почит, па накнадно ќе дискутираме.
И, еј, пошо ме мрзи, те молам, немој да ми фураш раперски булшит као хејтери му љобоморат па затоа серат.
Те молам.

Kajgana Shop

На врв Bottom