Јофе ќе сркне(л) ќотек?

Коментар:

• Ќе сркне ќотек кај и да е

Гласови: 177 52,5%
  • Греота е бе остајте го нека живее

Гласови: 81 24,0%
  • Супер е детето..само напред Јофе

Гласови: 79 23,4%

• Вкупно гласачи
    337
Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Да не претеруваат овие? Можеби некој на фб му пишал само
mor so se zanesues mn ti.. ke jajs kotek
и ќе сркнел ќотек... Потсетник: интернет е ова. Сите сме дечишта тука

Youthanasia

The game
Член од
19 март 2010
Мислења
141
Поени од реакции
11
Breaking news !
Статуа со ликот на нашиот контраверзен и харизматичен Мелесио а.к.а Јофченчуленчуленценце ќе се градит во неговиот роден град Охрид.Завршувањето на овај проект се планират да бидит кон крајот на Јануари,2011.Околу проектот се ангажирани 430 уметници, кои ќе се потрудат до совршенство да ја изработат статуата.Од Фондацијата Рамкоски не даваат поконкретни информации околу цената на овај проект, но, се шпекулират дека би тежел скромни 10 милијарди евра.

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Се исполнија 11 страни на темава за Јофе??? Тоа се кажува за целата ситуација во земјава и за жал и понатаму успева пропагандата на А1 и затупувањето на народот.

C

cige

Гостин
A1...e edinstven medium koj ostana nezavisen(znaeme za sitel i telma vtorive krekaat za SDS) za razlika od drugive mediumi vo A1 rabotat profesionalci i luge koi si ja sakaat rabotata no mislam deka Jovan ne e za bilo kakvo sou narocito za sou od tipot politicki humor:tv:
:ija::ija::ija:Зошто постојат вакви мозоци? Зошто? Зошто?Зошто?
Па нели гледаш бре ропак дека цело време изјавуваат од гледна точка на СДСМ? Ах комуњаришта...........
Зошто секогаш прво ја даваат контра-реприката на СДСМ? А не даваат изјава од владиниот функционер или репортажа од нешто сработено од владата? Ај не доста е, не вреди да се замарам на темава

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Добро .. Зашто вие ВМРОвците коментирате тука =) kога и онака како што ја знам ВМРОвците не гледаат А1 .. Исто како што СДСМовците не гледаат Сител.. Единствено што сакам да кажам е дека нормално е ВМРОвците да не го сваќаат хуморот а СДСМовците да го сваќаат.
На други места е обратно. Така да нормално е да се плука по Јофе исто како што СДСМовците плукаат по некој друг..

Она на хумор ти личи? :pos2:
A Joван како фаца која сака да се покажува на телевизија со неговиот политичко пропаганден материјал нормално е да биде подложен на критика од која било страна. И овде никој не пиша „Ние од ВМРО ДПМНЕ„ или „ние од СДС“ па да лепиш таква етикета , туку секој си искоментира како гледа на Јован како дворски шут на Велија и неговата работа.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Прво, не знам како може да си дзволиш да бидеш толку плток и физичкиот изглед на некој да ти биде пресуден став за таа личност. Со годините налупани у гз, треба некои работи да си ги имаш разјаснето до сега.
Друго, сигурна сум дека да отворам кај тебе у галерија, и од твоите 125 ќе најдам некоја на која ќе можам да јадам бурек секоаш кога ќе дојдеш ти како тема на муабет. Последен пат кога проверив, не беше прогласен зајубав и најсовршен маж на планетава земја. Да не почнувам да зборам за тоа колку секој вкус е индивидуален...
Меги сонценце навивачко :) Јас си имам разјаснето, не бери гајле за мене.
Ако почнеш да гледаш фотки од мене (многу повеќе се од 125) нормално дека ќе најдеш грди фотки, МЕЃУТОА ЈАС НЕ СЕ ФУРАМ ДЕКА ИМАМ УДАРЕН ТЕРМИН НА А1 ТЕЛЕВИЗИЈА.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Миленко најмногу од сите заслужува ќотек.
Првин лежеше во затвор, па изиграваше спортски експерт, па докажуваше дека Господ постои, па сега се здружил со Мирка и води политика.... :pos2: :tapp:

Тандем из снова.

--- надополнето ---

:ija::ija::ija:Зошто постојат вакви мозоци? Зошто? Зошто?Зошто?
Па нели гледаш бре ропак дека цело време изјавуваат од гледна точка на СДСМ? Ах комуњаришта...........
Зошто секогаш прво ја даваат контра-реприката на СДСМ? А не даваат изјава од владиниот функционер или репортажа од нешто сработено од владата? Ај не доста е, не вреди да се замарам на темава
Ах тие комуњаришта, џигерите ни ги изедоа!
Што е целава хајка против А1 кога сите телевизии се исполитизирани, затоа што сите телевизии ги водат бизнисмени кои се директни политичари или индиректни финансиери на кампањите на политичарите.
А1 не се толку вљубени во СДСМ и Бранко, Велија очигледно ќе фура у политика и не верувам дека е доволно глуп да остане со едните или со другите, сега им лиже задница како што и Трифун правеше, после ќе ги шутне.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.492
Поени од реакции
8.003
Велија до крајот на животот ќе лиже задници затоа што не поседува капитал. Има повеќе долгови отколку капитал, ама избегав офтопик.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Еве го Љофето на најавна шпица на а1 :)

F

fantomX

Гостин
Од овега имам гледано еден дел од една емисија само, за рекордот за гравот шо ни го срушиле американците, и веројатно е малку за некој заклучок. Сепак мислам дека слободно можам да кажам оти многу на сила ми шиба некако, нема некоја природа во водењето. Шо не ме бендисува.

С

сашенко

Гостин
Од овега имам гледано еден дел од една емисија само, за рекордот за гравот шо ни го срушиле американците, и веројатно е малку за некој заклучок. Сепак мислам дека слободно можам да кажам оти многу на сила ми шиба некако, нема некоја природа во водењето. Шо не ме бендисува.
И мене ми изгледа така некако.Неможеш од се да направиш смешка.Некои работи му се добро смислени ама не е тоа тоа.Златен Тони Михајловски....тој кога ке каже нешто кажано е.А овој џабе се мачи.

Koko Roko

Oh Mr. Topper!!!!!!
Член од
21 јуни 2010
Мислења
623
Поени од реакции
563
Миленко најмногу од сите заслужува ќотек.
Првин лежеше во затвор, па изиграваше спортски експерт, па докажуваше дека Господ постои, па сега се здружил со Мирка и води политика.... :pos2: :tapp:
Кога сме кај ќотеци и јас се слагам за Миленко. Додека го немаше Јофе он ми беше нај тапа од сите, сега падна на второ место.
Колку е продадена душа едниот толку и другиот, само што Миленко од време на време изгледа како да го бива за нешто.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Меги сонценце навивачко :) Јас си имам разјаснето, не бери гајле за мене.
Ако почнеш да гледаш фотки од мене (многу повеќе се од 125) нормално дека ќе најдеш грди фотки, МЕЃУТОА ЈАС НЕ СЕ ФУРАМ ДЕКА ИМАМ УДАРЕН ТЕРМИН НА А1 ТЕЛЕВИЗИЈА.
Аааааа, тука лежел зајко...Признај дека би сакал да имаш, признај. Ако ништо друго, бар имаш куп фотографии па можеме да ти го анализираме ликот и стасот, вака коа ќе те рендаме на специјално отворена за тебе на форумов тема (ама беше долго ова)...Шо ти се вика потсвест, онака у општ муабет и оп, излази на површина...:) Можда ќе те гледаме на Сител еден ден, знаеш како она: на А1 Шекерезат-на Сител Ѓумуш, на А1 Јофе-на Сител Тончи...симпатично!

Kajgana Shop

На врв Bottom