Фали веб сајт за?...

Здраво,

Има еден нов сервис што во Македонија до сега не постоел, напрвено е како социјална мрежа за компании и можат да си прават профили а во нив да ставаат прозиводи и услуги што ги нудат.. прилично е интересна замислата, иако уште не е разработена.
Еве ви и линк до сајтот: www.barajbaraj.mk

Мислам дека фали еден сајт за љубителите на природата, поточно планинарите. Во кој би биле опфатени податоци за флората и фауната на поодделните излетнички места. Тука пред се мислам и на добро познатите македонски локации на нашите планини и планинарски домови.
На нешто вакво мислам http://www.ustrelec.wh.mk

Досека не сум сретнал сајт за еСпорт, професионален гејминг, новости, такви работи... (нешто како cadred / tek-9 / hltv)..
Тоа би сакал да има..

Дали знаеш колку страници се за новости?? МОТИКА,ТОЧКА.ЦРНОБЕЛО,ФЕМИНА,ТАРАТУР, КАЈКАГА!!!

--- надополнето ---

Фали страница за македонски порничи:drk: :pos2::pos2::pos2:

Bum[B]lEbEE;3911277 напиша:
Дали знаеш колку страници се за новости?? МОТИКА,ТОЧКА.ЦРНОБЕЛО,ФЕМИНА,ТАРАТУР, КАЈКАГА!!!

--- надополнето ---

Знаеш дека има и евтини диоптери:pos2:Новости од еСпорт на мотика, точка итн?
И не не фали страна за македонски порничи!

Те молам, за доброто на тебе и сите на овој форум, следниот пат читај што цитираш..
Ниту еден од тие сајтови што ги наброја не е сличен на примерите што ги наведов..

--- надополнето ---

има другарче не си доволно информиран... вазелин точка ком точка иди да дркаш

Дефинитивно фали сајт за да можеш да си направиш добро CV бесплатно.

Здраво,

Има еден нов сервис што во Македонија до сега не постоел, напрвено е како социјална мрежа за компании и можат да си прават профили а во нив да ставаат прозиводи и услуги што ги нудат.. прилично е интересна замислата, иако уште не е разработена.
Браво. Многу убава замисла.
Мислам може да служи како своевиден тендер, на пример мене ми требаат слушалки и ќе впишам слушалки и сите ќе видам кој нуди најефтини слушалки или марка шо ми треба. Одлично, само повеќе фирми да се прикључат.

Браво. Многу убава замисла.
Мислам може да служи како своевиден тендер, на пример мене ми требаат слушалки и ќе впишам слушалки и сите ќе видам кој нуди најефтини слушалки или марка шо ми треба. Одлично, само повеќе фирми да се прикључат.

Фала за пофалбите.
Така е и замислено да функционира за крајните корисници, секој да биде во можност да си ја најде идеалната понуда или да споредува производи.
Поздрав :)

фали страница за промотивни понуди во македонија, нешто како 20% попуст на одредени производи итн слично на купони сајтови. но наше македонско да биде :)

Здраво,

Не знам дали ти си сопственик на сајтот или не, но доколку си ти или ги познаваш администраторите ќе Ве замолам да го промените она Претпријатие, затоа што од Македонскиот речник исфрлено е уште од многу оддамна, можеш да искористиш некои други зборови како на пример Компанија, Фирма, Деловен Субјект и слично.
А во врска со сајтот прекрасна идеја едноставно и корисно само мора да се поработи на промоција и се ќе биди супер.

Брокер ти благодарам за твоето мислење во врска со barajbaraj.mk и сакам да ти кажам дека не сум соппственик на сајтот но ги знам дечките што го направија и што го држат па ќе им го пренесам твоето мислење во врска со со табот "Претпријатие" иако мислам дека тој збор е легален водејќи се според печатите и документите на фирмите. Ако погледнеш поубаво ќе забележиш дека на секој печат или официјален документ пишува на пример "Претпријатие во приватна сопственост" ;-) Што се однесува до промоција на сајтот слушнав дека многу брзо www.barajbaraj.mk ќе пушти бесплатен пакет за фирмите да си направават профил со одреден број на производи услуги и вработувања па мислам дека тоа ќе биде добра реклама и воедно и добра прилика секоја фирма бесплатно да си ги промовира производитеи услугите пред потенцијлните купувачи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom