Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Само последните 2 минути од мечот ги фатив, интересен меч било ама глупак не гледав.И како тоа доа победа дојдовме ние?

--- надополнето ---

Кој е тој пациенца бе? Дајте линк од Википедија барем, на гугл го барам на латиница а само македонски страни ми наоѓа :toe:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Само последните 2 минути од мечот ги фатив, интересен меч било ама глупак не гледав.И како тоа доа победа дојдовме ние?
НЕ Сфатија изгледа дека треба да ја наместат за Гери да се радва

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
Пациенца ?! пак КВАНТИТЕТ ??

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.753
Поени од реакции
3.793
Што ке гледате? Само името прочитај му го ќе добиеш впечаток за што се работи. Пациент:icon_mrgr

Откако земавме тренер од Втора Лига, менаџментот е на пат да донесе и играч од Втора Лига. Рето Циглер ја сочинуваше одбраната на Сампдорија која беше една од послабите во Лигата. Јувентус ја информирал Сампдорија денеска дека има согласност со играчот за трансфер.

Имам едно прашање. . .

До кога ке го трпам оваааа???

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.029
Поени од реакции
1.157
Фала на Јуве и на сите негови фанови што ни овозможија вакво испраќање на една легенда ...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
И на крај Јуве испадна единствената екипа што славеше на ОТ оваа сезона :):)

F

FuckYouAll

Гостин
Кој сака да се клади дека САФ ќе го побара на Мело ?:)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Интересно,според Википедија Michele Pazienza (born 5 August 1982) is an Italian football midfielder who currently plays for Serie A club Napoli.
Ама под сликата е ова :
Club information
Current club Juventus
Number 5

Не можам да му се донагледам на голов,ко скроз друга екипа да беше со Манчестер :

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.440
Поени од реакции
87.140
Дај давајте видеа од головите или линк од целиот натпревар кај да го симнам ВЕ МОЛАМ ИТНО Е!!!!!!

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.383
Не знам за вас но јас имам пречувство дека Џандонато може да биде 2 пати по класа фудбалер од Маркисио само ако успее да се развие правилно и ако има подршка од управата и му даваат шанси а не како на 100 наши таленти којшто сега играат низ цела Италија(Парма,Џенова,Бари,Сиена итн итн).

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фала на вашиот Јувентус што му ја исполни желбата на Гери Невил. Поздрав и се најдобро наредната сезона.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Дај давајте видеа од головите или линк од целиот натпревар кај да го симнам ВЕ МОЛАМ ИТНО Е!!!!!!
http://www.fileserve.com/file/aQfnT72
http://www.fileserve.com/file/MRkAAhz

--- надополнето ---

Фала на вашиот Јувентус што му ја исполни желбата на Гери Невил. Поздрав и се најдобро наредната сезона.
Ни беше чест:) се надевам и Дел Пиеро кога ќе се пензионира ќе го одбере Манчестер за својот проштален меч.

Kajgana Shop

На врв Bottom