Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
супер засилување ќе ви биде андреас бек, со уште неколку такви засилувања ќе можете следната сезона да се пласирате во лига на шампјони :) :)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
супер засилување ќе ви биде андреас бек, со уште неколку такви засилувања ќе можете следната сезона да се пласирате во лига на шампјони :) :)
Боље е од Замброта и Абате сигурно:)

Член од
26 март 2011
Мислења
592
Поени од реакции
79
С

сашенко

Гостин
Добар си добар.
:tv:
Одличен е Абате, ако дојде Бек во јуве тогаш ке ги споредуваме и ке видиме кој е бољи.Го гледав сега клипчево и се газам од смеење.Добар си е човеков иначе али правата минута против Јувентус или поточно 0:32 тие утакмици Жоржоооооооооо, не е нормален сме му *бам :vozbud: господ не го поминува...

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.757
Поени од реакции
3.794

:cheeky2:

Да ви напраам uprgrade

Новиот тренер ке го престават на 23 Мај, ден по завршувањето на сезоната.

На Ван Гал му е ветен топ трансфер пазар. Го чекаат само неговиот одговор.

За Боас ке се знае повеке по финалето во ЕЛ. Раководството е подготвено да му ја плати откупната клаузула

Веројатно има контакт и со други тренери но не се знае сигурно. Во овие 2 недели и Марота и Ањели ке одлучат кој најмногу одговара од оние што ке ја прифатат понудата и тогаш ке направат избор. Дел Нери сигурно не останува. . .

Член од
13 декември 2010
Мислења
351
Поени од реакции
146
На Петок 13 волку добра вест поготово ме радува "Новиот тренер ке го престават на 23 Мај, ден по завршувањето на сезоната.
На Ван Гал му е ветен топ трансфер пазар. Го чекаат само неговиот одговор.За Боас ке се знае повеке по финалето во ЕЛ. Раководството е подготвено да му ја плати откупната клаузула"

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Боље е од Замброта и Абате сигурно:)

абе машко...коа не го пратиш италијанскиот шампион-милан, и не знаеш како ѕверски игра абате после утакмицата на сан сиро со реал мадрид, зошто вака се бламираш?
абате ти е најбољи десни бек оваја сезона во серија а!
и да, и јас ич не го сакав, али сега почнува да ми станува еден од омилените :)

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.968
абе машко...коа не го пратиш италијанскиот шампион-милан, и не знаеш како ѕверски игра абате после утакмицата на сан сиро со реал мадрид, зошто вака се бламираш?
абате ти е најбољи десни бек оваја сезона во серија а!
и да, и јас ич не го сакав, али сега почнува да ми станува еден од омилените :)
Eпа самото тоа ти кажува колку е падната калчо лигата.Да ти се намочам на лигата во која Абате е најдобар десен бек.
Извинете за офтопик:smir:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Sastanak upravnog odbora Juventusa 43,4m дупка.:(

How will 10 of Europe's biggest clubs cope with Financial Fair Play?-Добри сме овде, со новиот стадион подобри.:)
Чудно ... Нигде не го гледам Интер во овие топ10 европски клубови :toe: ...

--- надополнето ---

Дечки абе дајте да не се залажуваме, мислам срамота е да лажеме дека примивме 2 гола во 2 минути од Киево ... Бидете искрени, слободно да си кажеме дека примивме 2 за 50 секунди ...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Сити, Челзи, Арсенал, поготово првите, па сеа види ти ... :tv:
Можеби претерале со изборот ама мене посебно ми е интересен коментарот подоле
really? the 10 biggest clubs, and inter isn't there.... really? really??? city is there, liverpool is there, juventus is there, arsenal is there, but no inter???? wow goal.com, simply wow.

Па добро бе кога ќе сфатат овие новопечени навивачи на Интер дека фудбалот не се игра од 2006 па наваму. Јуве бил таму а Интер не и готово крај на светот е. Како тоа Интер за 5 години успеа да стане подобар клуб од Јувентус и сега да е смешно тоа што Јуве е ставен во едно вакво рангирање а Интер не? Или што би рекле САФ, за 10 (5 во случајов) години работа редно е да земам плата:pos2:.

Типот од сите на листата се фатил за најтрофејниот италијански и до вчера најтрофејниот англиски клуб.

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.169
Поени од реакции
12.968
Можеби претерале со изборот ама мене посебно ми е интересен коментарот подоле
really? the 10 biggest clubs, and inter isn't there.... really? really??? city is there, liverpool is there, juventus is there, arsenal is there, but no inter???? wow goal.com, simply wow.

Па добро бе кога ќе сфатат овие новопечени навивачи на Интер дека фудбалот не се игра од 2006 па наваму. Јуве бил таму а Интер не и готово крај на светот е. Како тоа Интер за 5 години успеа да стане подобар клуб од Јувентус и сега да е смешно тоа што Јуве е ставен во едно вакво рангирање а Интер не? Или што би рекле САФ, за 10 (5 во случајов) години работа редно е да земам плата:pos2:.

Типот од сите на листата се фатил за најтрофејниот италијански и до вчера најтрофејниот англиски клуб.
Епа ајде ти препаметен дечко објасни го присуството на Манчестер Сити и Челзи на листата?И они ли имаат традиција некоја или појако фудбалско педигре од Интер?
А настрана тоа како Јувентус доаѓал до тие титули низ историјата,ама муабетот не е за тука...

Kajgana Shop

На врв Bottom