Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Јувентус не успеа да го искористи киксот на рома секогаш е така кога е во прашање од утакмица must win дел нери докажа дека нее тренер за јувентус јас бев тој шо го бранев на почеток од сезона се карав често со ХУЛК но сеа му се извинувам за то тој цела сезона зборува дека нее доволен за тренер на јувентус ајде момци наредниов преоден рок очекувам неколку ѕвезди 2 3 играчи а очекувам дека ке бидат продадени манингер сиссоко амаури траоре мартинез григера гросо мота вратен од кај шо дошол како прво го сакам капело или липи или тренерот на порто или дешамп

Еве ја изјавата на Дел Нери после мечот со Фиорентина

Ми падна во очи овој дел:Денес јас лично сум многу среќен за Марко Мота, затоа што, откако беше нападнат од сите страни, денеска изигра фантастичен натпревар поготово во дуелите против Варгас и Пасквал.

Ја не знам има ли очи човеков,сите настапи на Мота од кога игра во Јувентус се мизерни и далеку од фантастични.Башка изјавава му е доста контрадикторна.Од една страна го фали Мота дека изиграл фантастично,а го вади во 58 минута.

Кога ќе тргне тргнато е.... На Удинезе му успева она што речиси не успеа на ниту еден тим, да победи на Сан Паоло.

Успеавме на само еден меч, овој денес со Фиорентина, да го оплескаме она што еден дел самите, еден дел резултатите на конкурентите ни го создадоа во последниве 4-5 кола. Во ваква мизерна сезона успеавме да дојдеме во ситуација да се бориме за влез во ЛШ и кога беше најпотребно, исплива на површина некомпетентностна на Дел Нери да води еден ваков тим.

типацот не успеа во ниеден клуб со амбиции - нема ни во овој.....Киево и Сампдорија успеа да ги пикне во големата 4ворка,а Јувентус не.....со среќа нека му е новиот ангажман,а Јуве го очекува ново жешко лето и лутање по нови играчи

Тим кој губи од Болоња,Бари и Лече не заслужува да игра ЛШ.:toe:

Не ни остана ништо друго освен да се задоволиме со ЛЕ и оваа година :kesa:

Красич :kesa: како мува без глава катастрофа

Што е како мува без глава жити се ?
Си приметил дека задњи 4 месеца топка не му подаваат? А малце му подадат одма се праат шанси голови се даваат, кога се глупи нека губат.
И сигурно Дел Нери го бута у средина да влага, он не е будала сам да се бута у средина.

Аквилани станал татко,денеска во Рим,неговата жена Мишел родила ќерка која ќе се вика Аурора.линк :)

Ај нека му е со среќа,ќе има сега дополнителен мотив во натпреварите кои следат.

Јувенташи ако завршите 7-мо место играте во Европа така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom