Фан Клуб: Јувентус

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
пратив и јас една порака на негодување.....ако ништо друго можете сите да пратите по една и да види човекот дали е во право или не,секоја порака е јасен глас - нека си мава со глава в ѕид и тој и тв телма

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
значи пак ке се тепаме со линкови :nesum: повеке ги даваа оние супацине од милано кога беа во криза со чело на крофнана ...

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.334
Поени од реакции
6.014
Според Тутоспорт,против Фиорентина Јуве повторно ќе настапи со 4-4-2 формација:

Buffon

Sorensen--Bonucci--Barzagli--Grosso

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Luca Toni -- Matri

Според Sky и Gazzeta , 4-3-3 повторно:

Buffon

Motta--Bonucci--Barzagli--Grosso

Aquilani--Melo--Marchisio

Krasic--Matri--Pepe

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Па добро Бране може мисли дека сите имамаат дримбокс ако он има!Заебете Телма не ги гледам одамна!

шеф на подземје

зумбулот
Член од
25 август 2010
Мислења
1.213
Поени од реакции
76
агентот на тевез изјавил дека ако Јувентус избори мест во лигата на шампионите дека тој ке се преселел во јувентус .

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.938
Поени од реакции
8.837
А зошто не сте му спомнале на Бранко дека Катанија-Лацио има 2.05 коефициент за Х, па така да можно е да заврши 0-0, а тој да заспие за време на мечот :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Аман бе? Нема ли да не даваат со Фиорентина ? Ах..

Инаку стирмови не стримови, мора да се победи. Мислам дека играчите се доволно мотивирани за запнам последните кола да не извлечат што погоре на табелата. Јас сум за во нападот Матри, Пепе и Красиќ мислам дека првото полувреме добро ке придонесат со оглед на тоа кој како изиграл да влезе и Тони и да ја реши. :)

forza juventus <3

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
А зошто не сте му спомнале на Бранко дека Катанија-Лацио има 2.05 коефициент за Х, па така да можно е да заврши 0-0, а тој да заспие за време на мечот :)
Најверојатно пошто Лацио му е 4-ти на табелата :tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Според Тутоспорт,против Фиорентина Јуве повторно ќе настапи со 4-4-2 формација:

Buffon

Sorensen--Bonucci--Barzagli--Grosso

Krasic--Melo--Aquilani--Marchisio

Luca Toni -- Matri

Според Sky и Gazzeta , 4-3-3 повторно:

Buffon

Motta--Bonucci--Barzagli--Grosso

Aquilani--Melo--Marchisio

Krasic--Matri--Pepe
Подобра е 4-3-3 само на местото на Мота да биде Соренсен.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Tacchinardi: Juventus se mora vratiti na vrh-Одлично интервју, морат да го прочитате.:bravo:
Го прочитав и неможам да се изначудам какво срце има овој човек.Од секогаш ми бил од најомилените.Многу бев тажен кога го видов во дресот на Виљареал :(.
Колку е само искрен во ова интервју и се што е вистина го кажува без влакна на јазикот.Се гледа дека е вистински Јувентино и дека вакви повеке во дресот на Jуве не постојат (добро освен Дел Пиеро се разбира :) ) .

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
Branko Ilievski напиша:
Taka e, imate izbor deneska, mozete da gledate kogo sakate i kolku sakate, jas kako navivac na Inter go gledam na drambox koga Telma ne go emituva na programata.
Зарем имаше оваа година некоја утакмица на Интер што не ја даваа на Телама? :nenene: :tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom